MamaGoesHere Tips & Tricks

5 Leukste zwembaden om te bezoeken tijdens de herfstvakantie

Zwemmen is altijd een goed idee. Helemaal in de Herfstvakantie. Maar waar? Het is herfstvakantie dus je wilt natuurlijk wel iets bijzonders doen. Daarom hebben wij de 5 leukste overdekte zwembaden voor je opgezocht zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Wel zo makkelijk.

Aqua Mundo de Kempervennen – Westerhoven
Aquafun Sportiom – Den Bosch
Tikibad Duinrell – Wassenaar
Tropiqua – Veendam
Marveld – Groenlo

 

  1. Aqua Mundo de Kempervennen – Westerhoven

Koop een dagpas bij 1 van de Centreparcs locaties met een Aqua Mundo en je hebt een vakantiedag om nooit te vergeten. Bij Aqua Mundo is er namelijk ongekend veel te doen. Zo is er een golfslagbad waar je kunt dobberen op steeds hogere golven. Is er een kinder-doe-bad voor de allerkleinste dat ook nog net iets meer verwarmd is. Natuurlijk kunnen de glijbaan en wildwaterbaan niet achterblijven. Ga je liever snorkelen? Dan kun je zelfs met een duikbril en snorkel exotsiche vissen bekijken. Er is genoeg te doen voor de hele familie bij 1 van de Aqua Mundo’s van Center Parcs.   

2. Aquafun Sportiom – Den Bosch

Het Aquafun zwembad in het Sportiom is recent helemaal. vernieuwd en is nu ontzettend kleurrijke. Er is nu een bandenglijbaan voor de kinderen, want een glijbaan mag natuurlijk niet op dit lijstje ontbreken. Als je klaar bent met zwemmen is er een terras en restaurant zodat alle buikjes weer gevuld kunnen worden. Voor de kleinste is er ook een peuterbad en waterspeeltuin.

3. Tikibad Duinrell – Wassenaar

Tikibad Duinrell is het grootste waterpark van de Benelux. Je kunt hier maarliefst van 21 verschillende glijbanen! Voor de allerkleinsten is er Playa, een paradijs voor de kleintjes onder 1.20 meter. Zo kunnen ook zij genieten van special glijbanen die wat minder wild zijn. Met de grote glijbanen kun je soms tot wel 60km/u halen. Wil je wat minder wilds? Dan is er ook een golfslagbad en de Lazy River waar je lekker kunt dobberen. Op woensdag, zaterdag en zondag krijgen kinderen korting. Kijk op de website van The Upside Down voor meer informatie.

Genoeg avontuur en spanning om de herfstvakantie mee door te komen. Deze film is vanaf 19 oktober in de bioscoop te zien.

4. Tropiqua – Veendam 

In het overdekte zwembad Tropiqua is er voor ieder lid van de familie iets leuks te doen. Zo is er een wedstrijdbad en glijbaan, maar ook voor de allerkleinsten is er van alles te doen in het peuter- kleuter paradijs. Wil je liever wat meer ontspannen? Ga dan heerlijk in het bubbelbad en kom helemaal tot rust.

5. Marveld – Groenlo 

Bij waterpark Marveld ben je de hele dag zoet. Er zijn namelijk talloze waterattractie voor het hele gezin. Zo zijn er 10 waterglijbaan om vanaf te roetsjen, en een Crazy Cone waar je uit naar beneden kunt glijden. Ook is er een Wild River, Space Bowl en Spraypark. Wil je liever wat minder actie? Dan kun je ook in het grote bubbelbad of de kids lekker laten spelen op de waterspeeltoestellen. Kan je er geen genoeg van krijgen? Boek dan een nachtje of een hele week bij Marveld recreatie!

Genoeg waterpret dus voor om de herfstvakantie mee door te komen. Ga je liever naar de bioscoop of een musea? Bekijk dan onze andere tips voor de herfstvakantie!