Kindvriendelijke vakanties Azië: een reis om nooit te vergeten

Geniet van een heerlijke kindvriendelijke vakantie naar Azië. Met zijn prachtige natuur, indrukwekkende cultuur en heerlijke eten is het continent ideaal voor het hele gezin. Overnachten kan in een van de vele luxe hotels en bed & breakfasts. Terwijl de kinderen zich vermaken met animatie, speeltuinen en waterparken kom jij helemaal tot rust. Zoek, vergelijk en reserveer je ideale kindvriendelijke vakantie naar Azië bij MamaGoesHere. Het wordt een reis om nooit te vergeten.

Geniet van een heerlijke kindvriendelijke vakantie naar Azië. Met zijn prachtige natuur, indrukwekkende cultuur en heerlijke eten is het continent ideaal voor het hele gezin. Overnachten kan in een van de vele luxe hotels en bed & breakfasts. Terwijl de kinderen zich vermaken met animatie, speeltuinen en waterparken kom jij helemaal tot rust. Zoek, vergelijk en reserveer je ideale kindvriendelijke vakantie naar Azië bij MamaGoesHere. Het wordt een reis om nooit te vergeten.

Kindvriendelijke vakanties in Azië voor baby’s tot pubers

Een geslaagde kindervakantie boeken valt niet altijd mee. Want op welke bestemming komt iedereen aan zijn trekken? Met een gezinsvakantie naar Azië ben je zeker van een geweldige trip. Azië biedt namelijk voor elk wat wils. Van avontuurlijke steden tot prachtige eilanden. Van hagelwitte stranden tot avontuurlijke oerwouden. En van gezellige restaurantjes tot spetterende waterparken. Je komt ogen en oren tekort

In Azië kun je talloze prachtige steden en streken bezoeken met je gezin. Laat je verrassen door de metropool Hong Kong en bezoek er Disneyland en Ocean Park. Kijk je ogen uit in Maleisië met zijn smeltkroes aan culturen. En geniet van het heerlijke eten en de hagelwitte stranden in Thailand. Tijdens een kindvriendelijke vakantie in Azië geniet iedereen.

 

Azië ideaal voor geslaagde gezinsvakantie

Azië behoort tot de beste continenten voor een kindvriendelijk vakantie. Het klimaat is er heerlijk, je slaapt in uitstekende hotels en rondreizen is voordelig.

Een gezinsvakantie vieren in Azië kan precies zoals jij wilt. Of je nu 14 dagen niets wilt doen in een all-inclusive-resort of er met zijn allen op uit wilt trekken. Rijd tuk-tuk in Thailand. Droom weg aan een paradijselijk strand in de Filipijnen. Of geniet met zijn allen van een dagje Legoland in Maleisië. Azië biedt het allemaal.

De meeste landen in Azië zijn veilig en kindvriendelijk. De natuur is oogverblindend. En door zijn bijzondere geuren en kleuren waan je je in een complete andere wereld. De ultieme kindervakantie vier je kortom in Azië. En bij mamagoeshere boek je de beste hotels, appartementen en bed & breakfasts.

Zo kies je de beste kinderbestemming in Azië

Van de kale vlaktes van Siberië tot de eindeloze rijstvelden op Bali: Azië is enorm groot. Hoe kies je de beste bestemming voor je familievakantie?

Bepaal van tevoren wat je wilt doen tijdens de vakantie. Wil je met jonge kinderen lekker luieren aan het strand? Of spreekt een jungletocht je meer aan? Stel eerst een eisenlijstje samen Dat kun de perfecte locatie er daarna bij zoeken.

Denk ook na over wanneer je Azië wilt bezoeken. Het regenseizoen valt in de Filipijnen bijvoorbeeld van juni tot en met oktober. Dit is precies in onze zomervakantie. Op internet vind je handige lijstjes wanneer je het beste welk land kunt bezoeken.

Sta als laatste stil bij je budget. Een compleet verzorgde reis geeft rust, maar is ook het duurste. Een goedkope locatie bespaart geld, maar ligt misschien ver van bezienswaardigheden af. Bepaal wat jullie belangrijk vinden en laat je inspireren door Mama goes here. Dan begint meteen de voorpret.

Volg het voorbeeld van gezinnen zoals jullie

Een droomvakantie is voor iedereen anders. Bij MamaGoesHere delen mama’s als jij de mooiste kindvriendelijke vakantiebestemmingen in Azië. Laat je inspireren door hun tips. Kies en vergelijk geschikte locaties. En deel als gratis member vakantie-ervaringen uit.

Weet je nog niet wat je wilt doen in Azië? Spiegel je dan aan een van onze voorbeeldgezinnen. Kies het gezin dat het dichtste bij je staat en laat je inspireren door hun tips en ervaringen. Het is snelste weg naar een onvergetelijke familievakantie in Azië.

5 Redenen om kindvriendelijk op vakantie te gaan naar Azië

  1. Azië is een prachtige continent om te bezoeken met baby’s en kinderen.
  2. Een gezinsvakantie naar Azië biedt voor elk wat wils.
  3. Geniet van woeste jungles, hagelwitte stranden en fascinerende steden.
  4. Azië kent een aangename temperatuur
  5. Een gezinsvakantie in Azië is ontzettend mooi en uiterst betaalbaar

Bekijk ook onze andere (inter)nationale kindvriendelijke vakanties

Kindvriendelijke vakanties vind je in Azië en de rest van de wereld. MamaGoesHere selecteert voor jou de leukste familievakanties in Azië en ver daarbuiten.

België

Colombia

Frankrijk

Griekenland

Italië

Mauritius

Nederland

Nederlandse Antillen

Oman

Oostenrijk

Portugal

Thailand

Neem contact op met MamaGoesHere

Heb je vragen over kindvriendelijke vakanties in Azië of ben jij op een vakantiebestemming geweest die absoluut niet mag ontbreken in ons lijstje? Tip ons! Mail naar redactie@mamagoeshere.nl of bel: 06 38 305 880.