Vakantietip

Zomervakantie 2023

De zomervakantie is voor ieder gezin het moment  om het leven samen te vieren. De vakantie van eindeloos zwemmen, ruzies op de achterbank op weg naar Frankrijk en de smalle steegjes waar we het lekkerste ijs proeven.

Haal het beste uit de (zomervakantie)tijd die je met je kinderen doorbrengt en kies het allerbeste voor jouw gezin. Leg de lat hoog. Of dat nu een tentje is op een gezellige familie camping, een luxe resort aan het strand of een villa in de bergen.

Wanneer is de zomervakantie?

De zomervakantie valt per regio in een andere periode:

  • Regio Noord: 22 juli t/m 3 september 2023
  • Regio Midden: 8 juli t/m 20 augustus 2023
  • Regio Zuid: 15 juli t/m 27 augustus 2023

(Bron: Rijksoverheid.nl)

Wil je weten in welke regio de school van jouw kinderen ligt? Hier staat de regio indeling.

 

Vier de zomervakantie in het buitenland

Hieronder vind je een  selectie van de beste vakantiebestemmingen in Frankrijk , Spanje, Italie, Griekenland, Turkije, Portugal. De beste zomervakantie is die vakantie in de zomer waarin je de beste balans vindt tussen aandacht voor jezelf en aandacht voor je gezin. Iedereen verdient aandacht. Oprecht, onvoorwaardelijk en volledig vanuit het hart. Dat is hoe je vakantie wilt ervaren. Win-win voor jou en je gezin. Als kinderen het goed hebben, dan geldt dat ook voor ouders. En andersom. Geen compromissen. Dat is waar Mamagoeshere voor staat.

Zomervakantie in Frankrijk

Frankrijk staat  ieder jaar weer in de top vijf populaire vakantielanden.  Waarom? Denk aan de  heerlijke wijnen, de fijnste campings, Franse vakantiehuisjes en natuurlijk die altijd te lange maar stiekem toch wel heel gezellige autorit er naartoe. Hieronder vind je een aantal fijne vakantieadresjes in Frankrijk. Bekijk ook onze favoriete campings in Frankrijk. Bon voyage!

Vakantiebestemmingen Frankrijk

Zomervakantie in Spanje

Spanje is warm maar zeker ook fijn in de zomer. Helemaal de zuid Spaanse kust is een heerlijke plek om samen de vakantie door te brengen. En dan te bedenken dat de Canarische eilanden en Ibiza ook onderdeel zijn van Spanje!  Ga jij voor een bohemian vakantie op het wereldberoemde Ibiza, een luxe kindvriendelijke vakantie in Tarragona of een strandvakantie in Costa de La Luz?

Vakantiebestemmingen Spanje