Op-tijd-boeken-service en kortingen op maat?

Maak nu gratis een account aan

Search

  • nl
  • en
Inloggen
Meer info

Lucca, Toscane, Italië

Villa Volpi

|
vanaf € 230 per nacht
Sfeervolle hotel met verpletterende uitzicht over het Toscaanse landschap

In één opslag

Slapen en meer

Voor gezinnen zijn vooral de 2 suites geschikt.

Ook kun je twee kamers huren die tegenover elkaar liggen.

Over deze bestemming

In het midden van het heuvelachtige Toscane staat, te midden van de wijngaarden en omringd door de olijfbomen, dit sfeervolle hotel. Het verpletterende uitzicht alleen al maakt deze bestemming zeer de moeite waard.

 

Verder lezen

De kamers
De oude historische villa is helemaal gerestaureerd waarbij oude elementen bewaard zijn gebleven. Het hotel heeft een hierdoor een elegante en sfeervolle uitstraling gekregen. Vanuit de mooi ingerichte kamers kun je blijven genieten van het prachtige landschap. En met een beetje geluk slaap je in een kamer met een indrukwekkende open haard.

Zwembad
Op de heuvel vol in de zon tussen de olijfbomen ligt het pittoreske zwembad. Vanuit dit zwembad heb je een adembenemend panoramisch uitzicht over de gehele vallei en zie je onder andere de stad Lucca liggen. Willen jullie iets meer ondernemen? Er zijn ook fietsen te huur om een tocht door de omgeving mee te maken.

Gastronomie
De Italiaanse keuken staat bekend om zijn eenvoud en verfijnde smaken. In Italië zijn ze dol op kinderen, dus net als de meeste Italiaanse restaurants is uiteten met kinderen heel goed te doen. In het restaurant van Villa Volpi wordt er zoveel mogelijk gekookt met streekproducten en kun je genieten van lokale gerechten. Natuurlijk kun je ook de zelf de eigen Villa Volpi olijfolie en biologische wijnen proeven.

 

Nog even dit

Genieten omdat

  • Het landschap en de uitzichten zijn adembenemend
  • Lucca wordt ook wel de stad met de 100 kerken genoemd
  • Geen massatoerisme

 

Handig om te weten

  • Het natuurpark van Migliarino is uitermate geschikt om te wandelen met kinderen
  • Pendelvervoer beschikbaar tussen het hotel en de luchthaven
  • Wifi
Verken alvast de omgeving
Pak de koffers maar alvast in!
hotelvillavolpi.com

Check direct bij de bestemming de beschikbaarheid en aanvullende informatie.

Dit zegt Dies over deze kindvriendelijke locatie

Italië vinden we een fantastisch vakantieland met kinderen. De prachtige natuur, het heerlijke eten en lekkere wijnen, het fijne klimaat en Italianen zijn gek op kinderen. In deze karakteristieke historische villa kom je helemaal in Italiaanse sferen tussen de wijngaarden en olijfbomen.

Beroep
Eigenaar Kidsproof Amsterdam

Woonplaats
Amsterdam

Samenstelling gezin
Een man en 3 zonen

Wij houden van
“Graag gaan we naar gebieden waar het internationale toerisme nog niet al het lokale heeft weggespoeld. En een plek om te zwemmen en waar we buiten kunnen eten, zijn wel een beetje een must voor onze vakanties.”