MamaGoesHere Tips & Tricks

Vier keer scoren tijdens de solden

Na de feestdagen breekt die andere fijne periode aan: de solden! Voor de ene is soldenmaand januari een ware hel op aarde, voor de andere is het eenendertig dagen genieten, snuisteren en deals scoren. Welk type je ook bent: je kan sowieso goede zaakjes doen tijdens de solden, zeker als je kinderen hebt. Want de snelheid waarmee die kleine kadees hun kledij verslijten? Dan kan je maar beter zorgen dat je aan een voordelig prijsje nieuwe items kan inslaan. Niet alles is echter de moeite om in de solden te kopen. Wat wij elk jaar in januari wel kopen, lees je hier!

Warmte aan een lager prijsje

In januari is de winter nog lang niet gedaan. Integendeel, hij is nog maar net begonnen! Het is dus zeker nog de moeite om winter items in te slaan, die nu vaak aan grote promoties verkocht worden. Met stip op één: jassen. Een winterjas neemt vaak een serieuze hap uit het budget, dus de afprijzingen zijn welkom. Wij kopen meestal gewoon voor alle kinderen een winterjas voor het komende jaar. Tegen dan zijn ze zeker uit hun huidig exemplaar gegroeid en dan ligt er een nieuw exemplaar klaar tegen de eerste frisse dagen.

Schrijf je in en ontvang tweewekelijks de leukste vakantie-adresjes op je digitale deurmat

Nieuwsbrief

Speel-goed gezien! 

Nu de twee mannen met lange baarden weer voor een jaar het land uit zijn, willen alle winkels van hun grote voorraad speelgoed af. Ideaal! Tijd om voor een jaar lang cadeautjes in te slaan. Nooit meer stress de dag voor een verjaardagsfeestje, lentefeest of komende sintperiode. Alles ligt netjes klaar! Houd wel een beetje rekening met de voorkeuren en hobby’s van je kinderen en ga voor tijdloos speelgoed in plaats van tijdelijke trends.

Voorjaarsklaar

Hoewel we in de soldenrekken vooral winterkleding zullen zien hangen, kan je best al veel kledij kopen die ook geschikt is voor het voorjaar. Kijk je bijvoorbeeld naar de huidige collectie kleding bij Omoda, dan zie je superhandige coltruitjes. In de winter is dat een fijn extra laagje onder een dikkere trui, maar tijdens de eerste voorjaarsdagen kan het perfect zo onder bijvoorbeeld een salopette. Ga dus op zoek naar kledij die bij verschillende temperaturen past en sla alvast een voorraadje in.

Schoentje gezet? 

Ook (winter)schoenen zijn een soldentopper. Laarzen, bottines en snowboots worden nu aan grote kortingen verkocht. Misschien zijn de huidige exemplaren van je kinderen nog niet versleten, maar met nog minstens twee koude maanden voor de deur, zal dat in no time wel het geval zijn. Als je nu al nieuwe exemplaren koopt, staan die schoentjes volgend najaar al klaar!