MamaGoesHere Tips & Tricks

Het belang van kiezen voor de juiste babyvoeding

De voedingskeuzes die we maken voor onze baby’s in hun eerste levensjaar zijn cruciaal voor hun ontwikkeling en gezondheid. Het kiezen van de juiste babyvoeding is een beslissing die met zorg en kennis moet worden genomen. In deze blog bespreken we waarom deze keuze zo belangrijk is en waar je op moet letten.

Rol van babyvoeding in ontwikkeling

Borstvoeding is de beste voeding voor je baby maar sommige voor sommige ouders kan het een overweging zijn om opzoek te gaan naar een alternatief voor borstvoeding. Babyvoeding is meer dan alleen voedsel; het is de bouwsteen van de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van jouw kindje. De juiste voedingsstoffen ondersteunen de groei van het brein, de ontwikkeling van botten en spieren en versterken het immuunsysteem.

Schrijf je in en ontvang tweewekelijks de leukste vakantie-adresjes op je digitale deurmat

Nieuwsbrief

Waarom de juiste voeding belangrijk is

  • Voedingsbehoeften: Elke baby is uniek en heeft verschillende voedingsbehoeften. Het kiezen van de juiste babyvoeding zorgt ervoor dat jouw baby alle essentiële voedingsstoffen krijgt voor een gezonde groei.
  • Allergieën en gevoeligheden: Sommige baby’s kunnen allergisch of gevoelig zijn voor bepaalde ingrediënten. Het kiezen van een hypoallergene formule kan cruciaal zijn voor het welzijn van jouw baby, het belangrijkste is dat je dit in overleg doet met een zorgverlener of arts.
  • Gemakkelijke spijsvertering: Baby’s hebben een gevoelig spijsverteringsstelsel. De juiste voeding moet gemakkelijk verteerbaar zijn en passen bij het ontwikkelingsstadium van jouw baby.

Factoren om te overwegen bij het kiezen van babyvoeding

Raadpleeg bij twijfel altijd een zorgverlener of arts.

  • Ingrediëntenlijst: Kijk naar de ingrediënten en zorg ervoor dat ze passen bij de behoeften van jouw baby. Kabrita biedt flesvoeding op basis van geitenmelk met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten*. Dit geeft vertrouwen dat je baby de voedingsstoffen krijgt die hij of zij nodig heeft.
  • Voedingswaarde: Zorg ervoor dat de voeding een goede balans heeft van essentiële voedingsstoffen zoals eiwitten, koolhydraten, vetten, vitaminen en mineralen.
  • Leeftijd van jouw baby: De voedingsbehoeften veranderen naarmate jouw baby groeit. Kies een product dat past bij de leeftijd en ontwikkelingsfase van jouw baby.

*zoals voorgeschreven door de wetgeving voor alle opvolgmelk

Ben je op zoek naar een babyvoeding die aansluit bij de behoeften van jouw baby? Overweeg dan Kabrita, een betrouwbaar merk in geitenmelk flesvoeding, bekend om zijn natuurlijke samenstelling en voedingswaarde. Bezoek onze website voor meer informatie en maak de keuze die het beste is voor jouw baby.

MamaGoesHere Tips & Tricks

Op vliegvakantie met het hele gezin: zo ben je goed voorbereid!

Een vliegvakantie met het hele gezin is een spannend avontuur. Of je nu naar een verre bestemming reist of een korte trip maakt, een goede voorbereiding is het halve werk. Van het plannen van je reisroute tot tips voor parkeren bij luchthavens, deze blog helpt je om je vliegvakantie met het gezin soepel te laten verlopen.

Begin met een gedetailleerde planning

Begin je vakantieplanning met onderzoek naar je bestemming. Kijk naar de weersverwachting, lokale attracties en eventuele gezondheids- en veiligheidsadviezen. Maak een lijst van alles wat je moet meenemen, aangepast aan de behoefte van je gezin.

Schrijf je in en ontvang tweewekelijks de leukste vakantie-adresjes op je digitale deurmat

Nieuwsbrief

Boek je van tevoren en plan parking

Boek vluchten en hotel ruim van tevoren om te profiteren van de beste tarieven. Vergeet niet om zitplaatsen te reserveren zodat het hele gezin bij elkaar kan zitten. Onderzoek de parkeeropties bij de luchthaven. Opties zoals de parking nabij Zaventem Airport of de parking van luchthaven Charleroi bieden vaak vooraf boekbare parkeerplaatsen die dicht bij de terminal liggen. Dit bespaart tijd en stress op de dag van vertrek.

Vergeet de reisverzekering niet

Een vliegvakantie met het gezin vereist een goede voorbereiding. Heb je je parking aan de luchthaven van Charleroi geregeld? Dan is het tijd voor het volgende: Sluit een goede reisverzekering af die medische noodgevallen, annuleringen en verloren bagage dekt. Dit geeft een extra geruststelling tijdens je reis.

Slim inpakken en kids preppen

Pak slim in door essentiële zaken zoals medicijnen, reisdocumenten en reservekledij in je handbagage te doen. Vergeet niet om lievelingsspeelgoed in te pakken om kinderen tijdens de vlucht bezig te houden. Praat met je kids over wat ze kunnen verwachten tijdens een vliegtuigvlucht. Zeker als het de eerste keer is. Uitleg over de duur van de vlucht en hoe een vliegtuig werkt, kan helpen om eventuele angst te counteren. Zorg ervoor dat het hele gezin voldoende drinkt en gezonde snacks bij de hand heeft, vooral op lange vluchten. Dit helpt om je energiek en comfortabel te voelen.

Leuke afleiding voor een vlotte vlucht

Een ontspannen vlucht met kids valt of staat met de juiste afleiding. Hoewel veel luchtvaartmaatschappijen films, muziek en spelletjes aanbieden, werkt zelf meegenomen entertainment vaak beter, zeker voor kinderen. Laad tablets op met hun favoriete films of games, neem kleurboeken mee of pak wat eenvoudige reisspelletjes in. Een verrassingstasje met nieuw speelgoed of een boekje kan wonderen doen voor de gemoedsrust van je kinderen tijdens zo’n lange vlucht. En voor je ‘t weet vliegt de tijd zo voorbij. 

MamaGoesHere Tips & Tricks

Vier keer scoren tijdens de solden

Na de feestdagen breekt die andere fijne periode aan: de solden! Voor de ene is soldenmaand januari een ware hel op aarde, voor de andere is het eenendertig dagen genieten, snuisteren en deals scoren. Welk type je ook bent: je kan sowieso goede zaakjes doen tijdens de solden, zeker als je kinderen hebt. Want de snelheid waarmee die kleine kadees hun kledij verslijten? Dan kan je maar beter zorgen dat je aan een voordelig prijsje nieuwe items kan inslaan. Niet alles is echter de moeite om in de solden te kopen. Wat wij elk jaar in januari wel kopen, lees je hier!

Warmte aan een lager prijsje

In januari is de winter nog lang niet gedaan. Integendeel, hij is nog maar net begonnen! Het is dus zeker nog de moeite om winter items in te slaan, die nu vaak aan grote promoties verkocht worden. Met stip op één: jassen. Een winterjas neemt vaak een serieuze hap uit het budget, dus de afprijzingen zijn welkom. Wij kopen meestal gewoon voor alle kinderen een winterjas voor het komende jaar. Tegen dan zijn ze zeker uit hun huidig exemplaar gegroeid en dan ligt er een nieuw exemplaar klaar tegen de eerste frisse dagen.

Schrijf je in en ontvang tweewekelijks de leukste vakantie-adresjes op je digitale deurmat

Nieuwsbrief

Speel-goed gezien! 

Nu de twee mannen met lange baarden weer voor een jaar het land uit zijn, willen alle winkels van hun grote voorraad speelgoed af. Ideaal! Tijd om voor een jaar lang cadeautjes in te slaan. Nooit meer stress de dag voor een verjaardagsfeestje, lentefeest of komende sintperiode. Alles ligt netjes klaar! Houd wel een beetje rekening met de voorkeuren en hobby’s van je kinderen en ga voor tijdloos speelgoed in plaats van tijdelijke trends.

Voorjaarsklaar

Hoewel we in de soldenrekken vooral winterkleding zullen zien hangen, kan je best al veel kledij kopen die ook geschikt is voor het voorjaar. Kijk je bijvoorbeeld naar de huidige collectie kleding bij Omoda, dan zie je superhandige coltruitjes. In de winter is dat een fijn extra laagje onder een dikkere trui, maar tijdens de eerste voorjaarsdagen kan het perfect zo onder bijvoorbeeld een salopette. Ga dus op zoek naar kledij die bij verschillende temperaturen past en sla alvast een voorraadje in.

Schoentje gezet? 

Ook (winter)schoenen zijn een soldentopper. Laarzen, bottines en snowboots worden nu aan grote kortingen verkocht. Misschien zijn de huidige exemplaren van je kinderen nog niet versleten, maar met nog minstens twee koude maanden voor de deur, zal dat in no time wel het geval zijn. Als je nu al nieuwe exemplaren koopt, staan die schoentjes volgend najaar al klaar!

7 vragen..

‘Na vele jaren van dromen hebben we eindelijk de sprong gewaagd. ’

In deze sprankelende nieuwe rubriek op MamaGoesHere, “Nederlandse Pioniers in Frankrijk”, brengen we je inspirerende verhalen van Nederlandse domeinbeheerders die in Frankrijk wonen. We stellen ze zeven boeiende vragen, waarbij ze hun passie voor hun werk, hun liefde voor hun domein en hun gastvrijheid met ons delen.

Maak kennis met deze avontuurlijke pioniers, die hun Nederlandse roots hebben gecombineerd met de prachtige Franse cultuur en landschappen. Ontdek wat hen heeft geïnspireerd om hun dromen na te jagen en een nieuw leven te beginnen in het betoverende Frankrijk. En waarom jij hun paradijsje echt een keer moet bezoeken. Deze week spreken we met Brigitte en Don van Domaine Ramonjavel.

Wat is je favoriete plekje op het domein? Waarom?

 

Ons favoriete plekje is de alpacawei, een oase van rust waar we genieten van onze prachtige dieren. Hun rustgevende gehum en de vrolijk dartelende veulentjes. Vanaf de wei hebben we uitzicht op de appartementen en onze zelfgebouwde lodges, als we onze gasten daar blij vakantie zien vieren dan voelen we ons enorm trots !

Waarom zijn jullie Domaine Ramonjavel begonnen?

Na vele jaren van dromen hebben we eindelijk de sprong gewaagd. We wilden een plek creëren die we zelf zouden willen bezoeken; een plek met rust, ruimte, waar gezinnen te midden van de prachtige natuur kunnen genieten van leuke activiteiten en gezelligheid, heerlijk aanschuiven bij de table d’hôtes, en waar kinderen onbeperkt en veilig kunnen spelen zodat de ouders de tijd hebben voor zichzelf.

Wat vind je leuk aan dit werk?

 

De leuke gesprekken en het persoonlijk contact. De stralende gezichten wanneer we de dieren voeren, muziek gaan maken of bij de andere leuke activiteiten. Het is geweldig om te werken op een plek waar altijd een vakantiesfeer hangt.

 

Wat vind je een minder leuke kant?

 

Het gebeurt nog wel eens dat onze planning in de war wordt gegooid. We doen alles samen: het onderhoud van het terrein, het zwembad, de boodschappen voor het eten, koken, de was, enz. Als er bijvoorbeeld een verstopt riool tussendoor komt, dan loopt ons programma volledig in de soep en is het een hele uitdaging om alles weer op de rit te krijgen.

Wat vind je belangrijk voor je gasten?

We vinden het belangrijk om een warm welkom te bieden, zodat iedereen zich thuisvoelt. Dat mooie herinneringen worden gemaakt, kinderen plezier hebben en ouders kunnen ontspannen. Daarbij willen we ook blijven vernieuwen. We hebben gemerkt dat er steeds meer behoefte was naar sanitair direct in de accommodaties, dus dat is nu ons winterproject. Vanaf het komende seizoen kunnen onze gasten genieten van sanitair in de lodge.

Wat vind je belangrijk voor jezelf?

 

De balans van ons drukke bestaan en het ‘joie de vivre’-gevoel. We zijn nog elke dag blij hier te wonen en te genieten van het heerlijke Franse leven. Nu twee van onze drie dochters in Nederland/België studeren, proberen we zoveel mogelijk tijd vrij te maken om samen te zijn.

 

En wat wil je dat gasten vertellen aan hun vrienden als ze weer thuis zijn?

 

We hopen dat gasten vertellen over de vakantieplek die ze ontdekt hebben en anderen aanraden! Dat het zo gezellig was, idyllisch gelegen, met prachtige accommodaties, vele leuke activiteiten en waar de kinderen zo heerlijk vrij kunnen spelen op de vele leuke plekjes die het terrein biedt, zodat ze zelf ook echt tot rust konden komen.

44 vakanties voor jou gevonden
filters:
  • Agriturismo
  • Appartement
  • Boutique hotel
  • Camping
  • domaine
  • Glamping
  • Groepsaccommodatie
  • Hotel
  • Huisje
  • Landgoed
  • Resort
  • Vakantiepark
  • Villa
  • toon alles
MamaGoesHere Tips & Tricks

Reis gepland naar een koude bestemming? Houd deze 5 winterse fashion trends in je achterhoofd

De winter staat voor de deur en dat betekent dat er weer nieuwe modetrends aankomen. Zeker wanneer je je koffer aan het inpakken bent voor je eerstvolgende tripje, is het een goed idee om deze in het achterhoofd te houden. Dit seizoen belooft een mix te worden van tijdloze elegantie en gedurfde innovatie, maar ook… gezelligheid! Hier vind je alvast de allerbelangrijkste zodat je makkelijk je vakantie-outfits samenstelt.

Oversized

Dit winterseizoen draait alles om comfort en gezelligheid. Oversized silhouetten zijn helemaal in de mode. Denk aan grote, knusse truien, wijde broeken en ruimvallende jassen. Deze trend combineert stijl met warmte, waardoor je er niet alleen trendy uitziet, maar het ook niet snel koud zult hebben tijdens een koffiepauze in een lokaal winterbarretje.

Schrijf je in en ontvang tweewekelijks de leukste vakantie-adresjes op je digitale deurmat

Nieuwsbrief

Statement jassen

Je buitenste laag is dit seizoen je grootste kans om indruk te maken. Statement jassen en mantels in gedurfde kleuren zoals diep rood, kobaltblauw en okergeel zijn helemaal hot. Bovendien zijn faux fur en shearling voeringen dé keuze voor wie op zoek is naar zowel stijl als warmte.

Comfort

Wie mooi wil zijn, hoeft daar deze winter niet voor te lijden. Integendeel zelfs, comfort staat deze winter centraal in de modewereld. In dat gezellige huispak kan je met een mooie jas erover zo kuieren over een gezellige wintermarkt. Denk aan zachte stoffen, relaxte fits en warme materialen zoals wol en cashmere. Zolang jij je goed voelt in je comfy outfits kom je zo de winter door!

Layering

Laagjes zijn essentieel in de winter, en dit seizoen draait alles om slimme layering. Combineer verschillende texturen en patronen om een gelaagde look te creëren. Een coltrui onder een jurk, een wollen vest over een blouse, en een trendy sjaal maken niet alleen een fashion statement, maar houden je ook lekker warm. Wil je je heel de winter goed voelen? Stop dan ook een leuk lingerie setje in je reiskoffer om te dragen onder je warme outfits. Lingerie voor grotere maten of andere mooie setjes laten je meteen wat mooier voelen, wie wil dat nu niet?

Kleurrijke accessoires

Maak je winteroutfits helemaal af met opvallende, kleurrijke accessoires. Denk aan sjaals, mutsen, handschoenen en tassen in felle kleuren zoals paars, groen en roze. Deze accessoires zorgen meteen voor een beetje vrolijkheid wanneer het weer op je bestemming maar sober is. Bovendien geven ze je look een speelse en eigentijdse uitstraling. Win-win? Wees maar zeker van wel!

MamaGoesHere Tips & Tricks

Vliegvakantie met kinderen? Bekijk hier de tips!

Een vliegvakantie met kinderen kan een geweldige ervaring zijn, maar het kan ook uitdagend zijn. Van het inpakken van de juiste spullen tot het vermaken van de kinderen tijdens de vlucht, er zijn verschillende dingen waar je rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat de vakantie soepel verloopt. In dit artikel delen we enkele handige tips om je te helpen genieten van een vliegvakantie met je kinderen.

Begin met het plannen en boeken van vluchten:

Het is belangrijk om vroeg te beginnen met het plannen en boeken van je vluchten. Zo kun je de beste deals vinden en ervoor zorgen dat je vluchttijden geschikt zijn voor je kinderen. Kies bijvoorbeeld voor een vlucht die overdag plaatsvindt, zodat je kinderen tijdens de vlucht actief kunnen blijven en ’s nachts goed kunnen slapen. Kies voor een parkeerplaats dicht bij het vliegveld, hierdoor hoef je niet onnodig te reizen met de kids en de bagage. Je kunt gemakkelijk en dichtbij het vliegveld eindhoven parkeren.

Schrijf je in en ontvang tweewekelijks de leukste vakantie-adresjes op je digitale deurmat

Nieuwsbrief

Bereid je kinderen voor op de reis:

Voordat je vertrekt, is het belangrijk om je kinderen voor te bereiden op de reis. Leg uit wat ze kunnen verwachten en wat er van hen wordt verwacht tijdens de vlucht. Praat met hen over veiligheidsprocedures en hoe ze zich moeten gedragen in het vliegtuig. Dit kan helpen om eventuele angst of onzekerheden te verminderen. Het kan helpen om een video van een vliegreis te bekijken, om de kinderen te laten zien hoe het is om te vliegen.

Neem de juiste spullen mee:

Het inpakken van de juiste spullen is belangrijk voor de vliegreis met kinderen. Zorg ervoor dat je voldoende snacks, drankjes en vermaak meeneemt om je kinderen bezig te houden tijdens de vlucht. Denk aan boeken, kleurboeken, elektronica, koptelefoons en favoriete speeltjes. Vergeet ook niet om extra kleding, luiers en andere benodigdheden in je handbagage te stoppen voor het geval er iets misgaat. Door dichtbij de terminal te parkeren Schiphol, hoef je niet te slepen met de bagage en de kinderen, hierdoor maak je het begin van de reis wat makkelijker voor jezelf.

Maak gebruik van kindvriendelijke faciliteiten op de luchthaven:

Veel luchthavens bieden speciale faciliteiten voor gezinnen met kinderen. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld spelen in een speciale speelruimte of genieten van een kindvriendelijke maaltijd in een restaurant. Neem de tijd om te ontdekken welke faciliteiten beschikbaar zijn op de luchthaven waar je vertrekt en maak er gebruik van om je kinderen te vermaken voordat je aan boord gaat.

Kies voor een kindvriendelijke accommodatie:

Bij het boeken van je accommodatie is het belangrijk om te kiezen voor een kindvriendelijke optie. Zoek naar hotels die kinderbedden, kinderstoelen en andere voorzieningen voor gezinnen aanbieden. Sommige hotels hebben ook speciale kinderclubs of activiteiten om kinderen bezig te houden terwijl ouders even kunnen ontspannen.

Plan activiteiten die geschikt zijn voor kinderen:

Bij het plannen van je vakantie activiteiten is het belangrijk om rekening te houden met de interesses en energieniveaus van je kinderen. Kies voor familievriendelijke attracties, zoals dierentuinen, waterparken of pretparken. Zorg er ook voor dat er voldoende tijd is voor rust en ontspanning, zodat je kinderen niet oververmoeid raken.

Wees flexibel en geduldig:

Het belangrijkste is om flexibel en geduldig te zijn tijdens de reis en vakantie met kinderen. Dingen kunnen anders lopen dan gepland, en het kan soms stressvol zijn. Probeer te genieten van de momenten samen en maak van de reis zelf een avontuur. Het is belangrijk om rustig te blijven wanneer de kinderen niet luisteren en speelgoed aanbieden om ze even af te leiden.

7 vragen..

‘Wij vinden dat je altijd klaar moet staan voor je gasten.’

In deze sprankelende nieuwe rubriek op MamaGoesHere, “Nederlandse Pioniers in Frankrijk”, brengen we je inspirerende verhalen van Nederlandse domeinbeheerders die in Frankrijk wonen. We stellen ze zeven boeiende vragen, waarbij ze hun passie voor hun werk, hun liefde voor hun domein en hun gastvrijheid met ons delen.

Maak kennis met deze avontuurlijke pioniers, die hun Nederlandse roots hebben gecombineerd met de prachtige Franse cultuur en landschappen. Ontdek wat hen heeft geïnspireerd om hun dromen na te jagen en een nieuw leven te beginnen in het betoverende Frankrijk. En waarom jij hun paradijsje echt een keer moet bezoeken. Deze week spreken we met Willem en Paula van Le Mas d’en Haut.

Wat is je favoriete plekje op het domein? Waarom?

 

Ons favoriete plekje op het domein is de Pigeonnier, oftewel de Torenwinkel. Vlak na het uitserveren van de bestelde broodjes en koffies drinken we hier in alle rust samen een lekkere Illy koffie en bespreken we de dag die komen gaat. Hoe liep het gisteren, zijn er nog nieuwtjes, welke verse boodschappen moeten we halen, wat moet er allemaal nog gebeuren? Maar vooral is het een moment van rust en tijd voor elkaar. En vlak voor de Table d’hôtes treffen we elkaar weer op deze rustgevende plek om de puntjes op de “i” te zetten voor een gezellige avond. Dit oude bouwwerk geeft ons energie, rust en aandacht!

 

Waarom zijn jullie Le Mas d’en Haut begonnen?

Zoals velen graag willen maar de stap niet durven nemen wilden wij graag een avontuur beginnen op het platteland van Frankrijk om zo meer aandacht aan ons jonge gezinnetje te kunnen geven, weg uit de drukte van de Randstad, iets voor ons zelf beginnen en meer verbonden zijn met de natuur en de seizoenen. Na een lange zoektocht van 2-3 jaar stuitten we bijna 14 jaar geleden op le Mas d’en Haut in het hart van Frankrijk. Deze locatie overtrof onze lange lijst van wensen en eisen. De sfeer en uitstraling waren er al dus we hoefden er alleen nog maar een vakantiedomein van te maken. In 6 maanden tijd stonden er zes Safaritenten, een verwarmd zwembad en de eerste Gîte en arriveerden de eerste gasten.

Wat vind je leuk aan dit werk?

 

Het leuke van dit werk is dat je ziet waar voor je het doet: blije, uitgeruste en enthousiaste gasten. Door de kleinschalige opzet hebben we heel persoonlijk contact. Op deze manier kunnen we goed inspelen op de individuele wensen van onze gasten. Vijf maanden hebben we continue gasten op ons domein en gaat de aandacht uit naar de gasten het naar de zin te maken. Het zwembad moet schoon, het terrein opgeruimd, vier keer per week verzorgen we de table d’hôtes dus daar komt bij kijken; de boodschappen, de mise en place en de tafels dekken en versieren. Verder zijn er altijd reparaties en speciale wensen en vragen de gasten graag naar tips voor uitjes naar een zwemmeertje, klimbos, brocante of ander uitje. De andere zeven maanden zitten we ook niet stil maar dan worden we niet meer geleefd en hebben we de regie van het werkritme weer zelf in de hand. Zwembad, tenten en gîtes moeten winterklaar gemaakt worden, onderhoud aan heggen en bomen, altijd verbeterpunten en altijd nieuwe projecten. Maar ook moet de achterstallige administratie gedaan worden, de website onderhouden worden en de aanvragen verwerkt worden.

 

Wat vind je een minder leuke kant?

 

Als je dan toch een minder leuke kant zou moeten beschrijven komt als eerste in mij op dat je nooit iets met vrienden en familie kan doen in de maanden april tot oktober en dat je in die periode niet zelf op vakantie kan. Met onze kinderen gaan we vaak in de herfstvakantie weg. Het voordeel is dat het dan wat rustiger is dan in de zomer maar je moet wel een stuk verder rijden om nog een beetje kans op mooi weer te hebben. En in de 7 maanden dat we geen gasten hebben, hebben we weer voldoende tijd om onze familie en vrienden uit te nodigen en op te zoeken.

Wat vind je belangrijk voor je gasten?

Wij vinden het belangrijk dat onze gasten het helemaal naar hun zin hebben. Dat begint al voor de vakantie door de verwachtingen te managen, dus door duidelijk te maken wat we hier precies bieden. Als mensen verwachten op hoge hakken rond te kunnen lopen of bang zijn voor insecten dan kunnen ze beter een andere bestemming boeken. De meeste mensen komen via vrienden of zijn terugkomers dus dan weten ze wat ze kunnen verwachten. Eenmaal hier op vakantie proberen we ze een onvergetelijke vakantie te bieden zonder dat we allerlei animatie verzorgen. Met lekker eten, een mooi verzorgd domein, comfortabele accommodaties, een verwarmd zwembad, de broodjesservice en een glimlach heb je al snel de basisingrediënten voor een geslaagde vakantie. Als je dan nog leuke gelijkgestemde andere vakantiegangers hebt, een keur aan activiteiten in de omgeving hebt en dat de kinderen zich altijd vermaken met de andere kinderen, dan kan de vakantie niet meer stuk.

 

Wat vind je belangrijk voor jezelf?

 

Voor ons zelf vinden we het belangrijk dat we af en toe de tijd nemen om even samen te zitten. Anders ben je alleen maar aan het lopen en rennen. Voor een kopje koffie, samen lunchen of samen er even op uit gaan. Vooral dat laatste moeten we weer meer aandacht gaan geven. We hebben een paar jaar de donderdagmiddag en -avond gereserveerd om er zelf even uit te gaan maar toen hadden we denk ik nog maar acht gezinnen en met de elf van nu is dat toch anders. Wij vinden dat je altijd klaar moet staan voor je gasten. We vinden het ook belangrijk dat we meer uit handen geven zodat we wat meer aan ons zelf toekomen. Zo zetten we tegenwoordig veel personeel in voor de keukenvoorbereidingen, de bediening, de schoonmaak en de was maar we zouden ook de donderdagvond iemand kunnen inzetten als achterwacht voor een drankje, een ijsje of een vraag.

 

En wat wil je dat gasten vertellen aan hun vrienden als ze weer thuis zijn?

 

Wat wij willen dat de gasten bij thuiskomst vertellen aan hun vrienden over hun vakantie op le Mas d’en Haut gebeurt al: 60% van de gasten bij ons komt via via of komen voor de tweede, derde, vierde, vijfde of zelfs zesde keer.

44 vakanties voor jou gevonden
filters:
  • Agriturismo
  • Appartement
  • Boutique hotel
  • Camping
  • domaine
  • Glamping
  • Groepsaccommodatie
  • Hotel
  • Huisje
  • Landgoed
  • Resort
  • Vakantiepark
  • Villa
  • toon alles
MamaGoesHere Tips & Tricks

Een Gezinsavontuur om nooit te vergeten: Reizen naar Amerika met Kinderen en Visumbuitenland.nl

Heb je er ooit van gedroomd om met je gezin de must-do-overtocht naar Amerika te maken? Van adembenemende nationale parken tot bruisende steden en betoverende stranden, Amerika biedt een scala aan onvergetelijke ervaringen voor het hele gezin. Maar voordat jullie je koffers pakken en het avontuur beginnen, zijn er enkele belangrijke zaken om te regelen, waaronder het verkrijgen van een ESTA (Electronic System for Travel Authorization). Visumbuitenland.nl is de perfecte reispartner om dit proces soepel en moeiteloos te laten verlopen.

ESTA: De Sleutel tot je Amerikaanse Avontuur

Een van de eerste stappen bij het plannen van je reis naar Amerika is ervoor te zorgen dat je alle vereiste reisdocumenten hebt. Het ESTA, een digitaal reisvergunningssysteem, is verplicht voor reizigers die onder het Visa Waiver Program vallen. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Het ESTA is de sleutel tot een vlotte toegang tot de Verenigde Staten, waardoor je gezin kan genieten van een zorgeloos avontuur.

Schrijf je in en ontvang tweewekelijks nog meer belangrijke reistips

Nieuwsbrief

Visumbuitenland.nl: Je Betrouwbare Reispartner

Het proces van het verkrijgen van een ESTA kan soms verwarrend lijken, vooral als je met kinderen reist. Hier komt Visumbuitenland.nl om de hoek kijken. Met hun gebruiksvriendelijke online platform kun je snel en gemakkelijk je ESTA aanvragen. Het platform biedt gedetailleerde informatie en begeleiding om ervoor te zorgen dat je aan alle vereisten voldoet voordat je je aanvraag indient.

De magie van een Gezinsreis naar Amerika

Reizen naar Amerika met kinderen is een reis vol magische momenten en avonturen. Hier zijn enkele hoogtepunten die jullie te wachten staan:

Magie van de Pretparken

Amerika staat bekend om zijn iconische pretparken die jong en oud betoveren. Bezoek Disneyland in Californië of het magische Walt Disney World Resort in Florida en zie de ogen van je kinderen stralen terwijl ze hun favoriete personages ontmoeten en op spannende attracties gaan.

Verkenning van Nationale Parken

Voor gezinnen die van avontuur en natuur houden, bieden de nationale parken van Amerika een schat aan mogelijkheden. Verken de uitgestrekte Grand Canyon, ga op zoek naar wilde dieren in Yellowstone of maak familiewandelingen door de bossen van Yosemite.

Zonnige Dagen op de Stranden

Amerika’s kustlijn is bezaaid met prachtige strandbestemmingen. Breng ontspannende dagen door op de zonnige stranden van Florida, de prachtige kusten van Californië of zelfs de betoverende stranden van Hawaï. Watersporten, zandkastelen bouwen en eindeloos plezier wachten op jullie gezin.

De Reis Voorbereiden: Visumbuitenland.nl Staat Voor je Klaar

Maar voordat je aan dit avontuur begint, is het dus belangrijk om ervoor te zorgen dat jullie alles hebben wat jullie nodig hebben. Bezoek VisumBuitenland om je ESTA-aanvraag in te dienen. Vergeet niet dat het ESTA ook verplicht is voor kinderen, dus zorg ervoor dat ze in bezit zijn van een geldig paspoort en reisvergunning. Bovendien moeten alle reizigers, inclusief kinderen, voldoen aan de ESTA-voorwaarden om een soepele reis te garanderen.

Een Avontuur voor het Hele Gezin

Reizen naar Amerika met kinderen is een reis die hen levenslange herinneringen zal bezorgen. Met de hulp van Visumbuitenland.nl kun je je concentreren op het genieten van elk moment, terwijl zij ervoor zorgen dat je reisdocumenten op orde zijn. Maak je klaar om samen met je gezin een onvergetelijk avontuur te beleven in het land van eindeloze mogelijkheden.

MamaGoesHere baby- & peuterclub

Skiën voor het Hele Gezin: Wildkogel Arena in de Spotlight

Wildkogel Arena is een van de meest charmante en gezinsvriendelijke skigebieden in Oostenrijk. Dit pareltje, gelegen in het Salzburgerland, biedt een winterwonderland vol avontuur voor jong en oud. Of je nu ervaren skiërs of beginners bent, Wildkogel Arena heeft voor iedereen wat wils. Laten we eens inzoomen op waarom dit skigebied zo speciaal is.

Sneeuwzekerheid en Betoverend Landschap

Een van de eerste dingen die je opvalt wanneer je Wildkogel Arena bezoekt, is het betoverende landschap. Het skigebied bevindt zich in een soort natuurlijke kom, omringd door majestueuze bergen. Dankzij de hoogte van de pistes, die variëren van 1.700 tot 2.235 meter, kun je hier genieten van uitstekende sneeuwcondities. Zelfs tot en met Pasen blijven de pistes goed bedekt met sneeuw. Het uitzicht vanaf de top van de ‘Frühmesser’ op 2.235 meter is adembenemend en biedt een panoramisch zicht op de omliggende bergen.

Gezinsvriendelijke Voorzieningen en Activiteiten
  • Oefenweide: Boven aan de gondel vind je een magische oefenweide waar de jongste skiërs hun eerste stappen in de sneeuw kunnen zetten. Terwijl je kinderen hun ski-avontuur beginnen, kun jij ontspannen en genieten van het uitzicht.
  • Funslope: Een van de meest geliefde attracties voor kinderen (en zelfs volwassenen) is de funslope. Dit avontuurlijke parcours zit vol met hobbels, tunnels en schansen. Het is de perfecte plek om trucs te oefenen en plezier te hebben.
  • Skischolen: Wildkogel Arena heeft ervaren en vriendelijke skileraren, waaronder veel Nederlandstalige instructeurs. Dit maakt de skilessen voor kinderen extra gemakkelijk, omdat ze in hun eigen taal kunnen leren.
  • Rodelen: Voor wat extra avontuur kun je de langste verlichte rodelbaan van Europa in Bramberg uitproberen. Deze 14 kilometer lange afdaling is een geweldige ervaring voor het hele gezin.

Perfecte Pistes voor Elk Niveau

Wildkogel Arena staat bekend om zijn toegankelijke pistes. Meer dan 85% van de afdalingen zijn gerangschikt als rood en blauw, wat betekent dat zowel beginners als gevorderde skiërs hier hun hart kunnen ophalen. Voor gezinnen met kinderen is dit een waar paradijs. De brede en goed onderhouden pistes bieden voldoende ruimte om te oefenen en plezier te hebben. Skiën en snowboarden was nog nooit zo gemakkelijk!

Activiteiten Buiten de Piste
  • Restaurants en Berghutten: Het skigebied heeft ongeveer 15 restaurants en berghutten waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en lokale lekkernijen. Probeer zeker Stockenbaum, waar je kunt smullen van gerechten zoals de ‘offenkartoffel’ en rumpsteak van Pinzgauer rund.
  • Sneeuwschoenwandelen: Verken de prachtige omliggende dalen tijdens een sneeuwschoenwandeling. Een geweldige manier om de natuurlijke schoonheid van het gebied te waarderen.
  • Fakkelwandelingen: Maak ’s avonds een sfeervolle fakkelwandeling door het dorp en bewonder de sterrenhemel boven de bergen.

Conclusie

Wildkogel Arena is een wintersportparadijs voor gezinnen. Met toegankelijke pistes, gezinsvriendelijke voorzieningen en betoverende landschap is het de perfecte bestemming voor een onvergetelijke wintersportvakantie. Of je nu wilt skiën, snowboarden, rodelen of gewoon wilt genieten van de natuur, hier vind je alles wat je nodig hebt voor een geweldige tijd in de bergen. Kom naar Wildkogel Arena en ontdek waarom dit skigebied zo geliefd is bij gezinnen van over de hele wereld. Hier wacht avontuur op jong en oud, en de magie van de bergen.

MamaGoesHere baby- & peuterclub

Deel jouw favoriete vakantie-adresje en win

Laten we elkaar helpen aan dat volgende te gekke vakantieadresje! Klim in de pen, deel jouw ontdekking, doe mee aan deze winactie en maak automatisch kans op een prachtige Altec Roma Omafiets van 28 inch. Deze fiets is stijlvol mat zwart en kan van jou zijn!

Verborgen juweeltje?

Heb je deze zomer een adembenemende vakantiebestemming ontdekt die je met ons wilt delen? Een verborgen juweeltje waar andere gezinnen ook een onvergetelijke tijd zullen ervaren? Dan is dit jouw kans om te schitteren! Deel jouw favoriete vakantie-adesje met ons en maak kans op deze stijlvolle fiets.” 🚴‍♀️✨ . Of het nu in eigen land is of in het buitenland. Pak je toetsenbord, deel je vakantie-adresje, doe mee aan deze winactie en help anderen aan een volgend onvergetelijk vakantie-ervaring.

Weet jij een leuk vakantieadresje?

Tip vakantie