Blog

Win deze zonvakantie voor in het najaar!

Je kent het vast. Je hebt een heerlijke zomervakantie gehad en na een paar weekjes op je werk verlang je terug naar die fijne vakantietijd. Kon je nog maar even weg! Als je een persoonlijke profielpagina aanmaakt op mamagoeshere.com dan maak je kans op zo’n heerlijk snoepreisje met je hele gezin. Gratis. Want we hebben weer iets te testen!

 

 

We zoeken een gezin dat het leuk vindt om 4 nachtjes te verblijven bij finca El Capricho in de periode tussen 25 augustus en 1 november. De dag van aankomst mag je helemaal zelf bepalen. Kan dus ook in de herfstvakantie. In ruil daarvoor schrijf je na je verblijf een review die we publiceren op MamaGoesHere.

Over finca El Capricho

El Capricho is een oude Spaanse finca gelegen in de provincie Alicante, net buiten het authentieke Spaanse dorpje Sax. Je verblijft in 1 van de 3 bungalows die op de finca liggen.

Heerlijke plek

Vanuit de finca heb je een prachtig zicht op het kasteel van Sax dat ’s avonds sfeervol verlicht is. El Capricho is een ideale locatie om bij te komen van jullie drukke bestaan. Met een heerlijk klimaat, een schitterende omgeving gekenmerkt door de mooie natuur, de typisch Spaanse dorpjes en het zonnige Alicante met prachtige stranden op slechts 30 minuten rijden is El Capricho een heerlijke plek.

Zwembad, kinderbad en kinderbedjes

En al is de omgeving prachtig, om je te vermaken hoeven jullie de finca nauwelijks af. Voor gezinnen met jonge kinderen is van alles op het terrein aanwezig.  Zwembad? Check. Kinderbad? Check. Trampoline? Check. Er is een gezellige buitenbar en nog veel meer voorzieningen. In je 100m2 grote bungalow zijn bovendien kinderbedjes en kinderstoelen aanwezig. En ook voor een heerijk ontbijt kan worden gezorgd.

Maak je eigen pagina en win

Deze heerlijke mini-vakantie wil jij natuurlijk winnen. Dit moet je doen: maak je eigen pagina aan op MamaGoesHere, zodat je nu (of later) de meest geweldige vakantietips kunt delen met anderen. Zo komen er steeds meer leuke vakanties van leuke mama’s zoals jij op onze site!

Je eigen pagina maak je zo

  • Stap 1login
  • Stap 2: ga naar mijn profiel
  • Stap 3: ga naar beheer je account en vul alles zo volledig mogelijk in. En… vergeet hier niet een profielfoto te uploaden en je profiel openbaar te maken.

19 juli kiezen we de winnaar

Vrijdag 19 juli kiezen we een winnaar uit iedereen die een eigen pagina heeft aangemaakt op MamaGoesHere. De winnaar maken we bekend in onze nieuwsbrief die we alleen versturen aan onze MamaGoesHere communityleden. Dus… waar wacht je nog op? 🙂