Weekend tips 22, 23, 24 maart
Blog

Weekend tips voor 22, 23 en 24 maart

Yes, het is officieel lente! En alhoewel we het qua weer nog niet echt merken, is het wel weer een stapje dichterbij de zomer. YAY! Mijn 9 kindvriendelijke weekend tips voor 22, 23, 24 maart maken van dit eerste lenteweekend een gezellig feestje. 

WEEKEND TIPS VOOR 22, 23 EN 24 MAART

 

  •     Voorjaarsknutselen in alle vestigingen van de Hornbach, 23 maart 10.00 tot 16.00 uur. Laat papa en mama maar lekker rondlopen in de Hornbach terwijl de kids iets moois knutselen in de Kinderwerkplaats. Je hoeft alleen maar aan te schuiven, want voor alle materialen, knutselschortjes en een bekertje ranja wordt gezorgd. Gratis!

 

  •     Taribush Lente Wandelfestival in Nationaal Park Dwingelderveld, 24 maart. Zondag kan je verschillende routes wandelen in Nationaal Park Dwingelderveld. Zijn je kids nog geen 6 jaar? Doe dan mee aan de kindertocht met speurtocht en opdrachten hoe je de weg kan vinden. Spannend! Voor kids van 6 t/m 12 jaar is er een leuke avonturentocht. Met een kaart en kompas in je hand los je allemaal puzzels op en met logisch nadenken moet je je weg zien te vinden. Als je je weg terug hebt gevonden staat er een heerlijk kopje soep op je te wachten en kan je je eigen broodje bakken. Kosten: € 5,- per persoon, tot 3 jaar gratis.

 

  •     Sonsbeek Lentefestival in Arnhem, 24 maart 13.00 tot 17.30 uur. Wat een heerlijk zondagsuitje is dit! Op 6 horecalocaties in Park Sonsbeek kan je zondag aanschuiven voor live muziek. Trommel je vrienden dus op, dan kunnen jullie lekker genieten terwijl de kids met elkaar spelen in het park! Gratis!

 

  •     9 maanden tot dreumes beurs in Leeuwarden, 22 en 23 maart. Dit is heel leuk voor mama’s to be of voor degene die net mama zijn geworden. Op de beurs vind je alle producten voor je kindje en kan je je laten informeren door professionals op gebied van verzorging, voeding en alle vragen die je maar hebt omtrent je kind! Kosten: € 3,50 per persoon, contact betalen.

 

  •     We Are Pregnant beurs in Utrecht, 22 en 23 maart. Ook een hele leuke beurs voor ouders to be, maar dan in Utrecht! Op de We Are Pregnant beurs vind je alles wat je nodig hebt voor je kind. Ben je zwanger? Laat dan een pretecho maken of volg een kinder EHBO les van Charly Cares. Kosten: €12,50 voorverkoop, €15,- aan de deur en kids t/m 12 jaar gratis.

 

  •     Openingsfeest Natuurspeeltuin de Hoef in Utrecht, 23 maart 10.00 tot 17.00 uur. Zaterdag opent de speeltuin officieel de deuren en dat wordt gevierd met een openingsfeest! Tussen 10.00 en 11.00 uur is er een openingsact en de rest van de dag zijn er allerlei leuke activiteiten gepland in de mooiste speeltuin van Utrecht.De speeltuin is 5000m2 en leuk voor jong en oud. Bovendien krijg je gratis koffie, thee, limonade en cake! Gratis!

 

  •     Star Wars bij The Wall in Utrecht, 23 maart 12.00 tot 16.00 uur. Zaterdag staat The Wall in het teken van Star Wars! Bouw je eigen ruimteschip met Star Wars LEGO®, speel de Star Wars games en de stoere kids kunnen op de foto met een echte Stormtrooper en Darth Vader. Gratis!

 

  •     Wie Wat Waar Waarom (8+) in Tivoli Vredenburg Utrecht, 24 maart 11.00 uur. Deze zondag gaat de interactieve familielezing over de plastic soep in de oceanen. Waar komt al dat plastic vandaan? En kan het worden opgeruimd? Wetenschappers vertellen zondag alles over hun onderzoek. Na de interactieve lezing kunnen de kids zelf aan de slag met de leukste onderzoekjes of experimenten. Leerzaam en leuk! Kosten: kinderen €5,05 en volwassenen €7,55.

 

  •     Keukenhof in Lisse, vanaf 21 maart tot 19 mei. Yes! De Keukenhof is weer geopend. Wandel tussen de kleurrijke bloemenvelden terwijl de kids een bloemenmozaïek maken en  de speurtocht door het park volgen. Er zijn voldoende speeltoestellen en op de kinderboerderij kan er worden geknuffeld met de dieren. Leuk voor jong en oud dus! Kosten: kinderen €8,- en volwassenen €17,-.

 

Dat waren de tips weer voor dit weekend! Mocht je nog een tip hebben voor dit weekend, laat het dan weten via redactie@mamagoeshere.nl.

 

Fijn weekend!

 

Wil je nog meer leuks lezen? Dit zijn onze nieuwste blogs: