Weekend tips 25, 26, 27 januari
Blog

Weekend tips voor 25, 26 en 27 januari

De eerste maand van 2019 zit er alweer bijna op! We krijgen helaas geen sneeuw meer dit weekend, maar wel een lijstje met leuke uitjes;) Ga op zondagochtend gezellig naar de bios of ga bijna gratis naar veel voorstellingen in het theater of één van de vele gratis activiteiten!

  •     Mini Morning bij Vue Cinema, 27 januari. De allerkleinsten kunnen tijdens de Mini Morning voor het eerst kennis gaan maken met de bioscoop. De lichten staan gedimd, het geluid staat zachter en na afloop ligt er een filmdiploma klaar. Dit weekend staat de film Buurman & Buurman Winterpret! op het programma. Kinderen t/m 11 jaar €6,60, vanaf 12 jaar €8,-.

 

  •     Nieuwjaarsvliegeren Twenterand in Westerhaar-Vriezenveensewijk, 26 januari. Vliegeren is echt niet alleen iets voor in de zomer. Deze zaterdag kijk je je ogen namelijk uit op de Johanneshoeve!

 

  •     Nationaal Theater Weekend, 25 tot en met 27 januari. Dit weekend vindt voor de vierde keer het Nationaal Theaterweekend plaats. Met meer dan 250 voorstellingen voor slechts 10 euro per kaart en ruim 150 gratis extra activiteiten in 70 theaters. Kijk dus snel op de website wat voor leuke dingen er bij jou in de buurt te vinden zijn. Wij noemen er in dit lijstje ook alvast een paar op. Gratis, wees wel op tijd, want vol is vol!

 

  •     Familiefestival Sittard, 27 januari. Tijdens dit gratis familiefestival wat onderdeel is van het Nationale Theater Weekend, vermaak je je de hele middag met theater, workshops en allerlei andere leuke activiteiten. Het begint rond 13.00 uur. Gratis.

 

  •     Hoe word ik theaterdirecteur? (8+), Leidse Schouwburg Stadsgehoorzaal, 27 januari. Kinderen kunnen tijdens deze speciale workshop leren hoe het is om de baas van de schouwburg te zijn. 15 kinderen krijgen een kijkje achter de schermen en krijgen te zien hoe het allemaal werkt. Leu ken leerzaam! Gratis (wel even aanmelden)

 

  •     Rollerdisco in Stadsschouwburg Nijmegen, 26 januari. Van 12.00 tot 17.00 is er een heuse rollerdisco in de concertzaal! Een DJ draait plaatjes en je mag je eigen skates meenemen. Gratis, huren van skates kost 5 euro per uur.

 

  •     Schaatsen op het toneel in Stadstheater Zoetermeer, 25 januari. In Zoetermeer wordt er niet geskatet maar geschaatst! Het toneel veranderd in een super gladde, mega toffe disco schaatsbaan. Dat is nog eens een originele plek om te schaatsen! En ze hebben ook gedacht aan de koek&zopie. Gratis, ze hebben een beperkt aantal schaatsen te leen.

 

  •     Kijkje achter de schermen bij Munttheater Weert, 26 januari. Op drie tijdstippen kan je zaterdagmiddag een kijkje nemen bij het Munttheater. Hoe zien de kleedkamers eruit? En wat zie je op het toneel? Gratis, je moet wel even reserveren.

 

Dat waren ze weer voor deze week! Vergeet vooral niet nog even uitgebreid te kijken op de website van het Nationaal Theater Weekend, want er zijn héél veel leuke uitjes dit weekend! Mocht je nog een tip voor ons hebben voor dit weekend, laat het ons weten via redactie@mamagoeshere.nl. Vinden we leuk!

 

Fijn weekend!