Weekend tips 18, 19, 20 januari
Blog

Onze weekend tips voor 18, 19 en 20 januari

Het wordt nogal koud dit weekend, en wat moet je dan gaan doen? Met onze uitjes kan je er wat ons betreft wel weer een leuk feestje van maken! En mocht je een tip hebben die er niet in staat, laat het ons dan weten. Veel plezier alvast!

  •     Supercross Goes, 18 en 19 januari. Brullende en in de lucht springende motoren zijn dit weekend te bewonderen in de Zeelandhallen. Dus heb jij een race-monster thuis, dan is dit natuurlijk een uitje voor jullie! Kinderen tot 10 vanaf €12,-, volwassenen vanaf €19,-.
  •     Nationale Tulpendag op de Dam in Amsterdam, 19 januari. Een kleurrijk feest voor de opening van het tulpenseizoen! Rond 13.00 is de Dam omgetoverd tot een tulpenpluktuin met maar liefst 200.000 kleurrijke tulpen. En het leuke is dat iedereen ze gratis mag komen plukken! Gratis.
  •     Glow in the Park in Utrecht, 18 en 19 januari. Wandel mee in een verlichte en verkleedde stoet. Volg de lichtjes in het bos en je weet waar je heen moet lopen, spannend! De organisatie houdt ook een verkiezing voor de mooiste, leukste of origineelst geklede deelnemer. Een mooie avondwandeling dus! Combikaart volwassenen en kind €7,50 (voorverkoop).
  •     Amsterdam Light Festival, t/m 20 januari. Het laatste weekend voor het Amsterdam Light Festival is aangebroken! Je kunt dus nog even genieten van de mooi verlichte grachten. Wij vonden de paardenbloemen erg mooi! Je kunt fietsend alle 29 licht-kunstwerken bewonderen, maar nog leuker is het met de boot! Ga bijvoorbeeld met de KIDS vaart. Daar worden de kleintjes in het Nederlands meegenomen op een spannende reis langs de kunstwerken! Gratis op de fiets, KIDS vaart t/m 17 jaar 15,-, volwassenen €24,-.
  •     Winter Efteling in Kaatsheuvel, t/m 31 januari. Tijdens de wintermaanden wordt de Efteling omgetoverd tot Winter Wonderland. Sfeervolle pleinen en betoverende attracties en je kan zelfs komen schaatsen en langlaufen. Tickets Winter Efteling €36,-.

 

Dat waren onze vijf tips voor komend weekend! Staat er iets bij wat je leuk lijkt? Laat het ons weten of tag ons in je bericht. Vinden we heel leuk! En staat er iets in wat je mist? Dat willen we natuurlijk ook weten. Fijn weekend!