Weekend tips 1, 2, 3 februari
Blog

Weekend tips voor 1, 2 en 3 februari

WEEKEND! Heb jij al plannen gemaakt of staat er nog niets in de agenda? Wij hebben weer zes leuke uitjes voor dit weekend in onze blog staan. Veel eten, cultuur, films kijken en knutselen. Perfecte weekend invulling toch? Lees ze snel door!

  •     Smaakmakers festival, Alkmaar, 1 t/m 3 februari. Zet je goede voornemens maar even aan de kant dit weekend, want in Alkmaar kan je héél veel én lekker eten en drinken! De lekkerste gerechten uit alle windstreken, een wijnplein en een biertuin. Voor de kids hebben ze disco dansen, kan je geschminkt worden en zijn er indoor racebanen. Gratis
  •     Mini Morning bij Vue Cinema, 3 februari. De allerkleinsten kunnen tijdens de Mini Morning voor het eerst kennis gaan maken met de bioscoop. De lichten staan gedimd, het geluid staat zachter en na afloop ligt er een filmdiploma klaar. Dit weekend staat de film Buurman & Buurman Winterpret! op het programma. Kinderen t/m 11 jaar €6,60, vanaf 12 jaar €8,-.
  •     Kinepolis MEIDEN avond, verschillende plekken in het land, 1 februari. Nog een leuk bioscoop uitje! Vrijdagavond wordt de bioscoop overgenomen door meiden! De film Brugklas wordt dan gedraaid en jullie kunnen foto’s maken op de roze loper, krijgen een welkomstdrankje en een snack, kunnen een kijkje nemen bij de beauty en lifestyle stands en krijgen ook nog een vette goodiebag. Snel met je vriendinnen heen dus! Normaal ticket €9,50, cosy ticket €12,10.
  •     Rembrandt Festival, Amsterdam, 2 februari. De Jodenbreestraat staat zaterdag volledig in het teken van Rembrandt! Waarom daar? Omdat Rembrandt daar gewoond heeft! De straat wordt ondergedompeld in goud met tientallen gouden lijsten met allerlei weetjes. Verder zijn er verschillende optredens en kan je zelf de Nachtwacht naschilderen op een doek van 3 bij 2 meter! Gratis.
  •     Little Italy 2019, Amsterdam, 1 t/m 3 februari. De Amsterdamse Westergasfabriek staat dit weekend helemaal in het teken van Italië. Misschien niet allemaal even leuk voor de kids, maar wel extra leuk voor volwassenen. Ga naar de bijzondere proeverijen, wijn- en kookworkshops, showcooking, een uitgebreide foodmarkt, lezingen over de Italiaanse (eet) cultuur, live muziek en je kan er ook veel inspiratie voor je volgende vakantie op doen. Ticket €12,50.
  •     Crea Weekend, Gorinchem, 1 t/m 3 februari. Crea Weekend is een event voor iedereen, jong en oud, die van creativiteit en DIY houdt. Je kunt er heel veel workshops volgen en rondsnuffelen bij de vele stands. Volwassenen €7,- en kinderen €3,50.

 

Dat waren ze weer voor deze week! Mocht je nog een tip voor ons hebben voor dit weekend, laat het ons weten via redactie@mamagoeshere.nl. Vinden we leuk!

 

FIJN WEEKEND!