Weekend Guide Kids 14, 15, 16 juli
Blog

Weekend Guide Kids 14, 15 en 16 juli

Dit is de eerste editie van onze Weekend Guide Kids. En wat hebben wij meteen een leuke eerste editie. We love the summer! We hebben een hele waslijst aan (gratis) festivals, leuke voorstellingen en sportieve wedstrijden waar je een leuke dag met je kids kan beleven. Veel plezier!

  1. We beginnen meteen met één van de leukste festivals voor kinderen wat ons betreft: de Parade! Van 13 t/m 22 juli is dit rondreizende festival te vinden in het Westbroekpark in Den Haag en daar is genoeg te beleven voor de kleintjes én de ouders. En als je er voor 15:00 bent, kan je gratis naar binnen. Daarna kost het € 7,50 per persoon en kinderen (tot 18 jaar) hebben altijd gratis toegang.
  2. Zon, lekker eten, gezelligheid en muziek. Wat wil je nog meer? Bij Food Truck Festival TREK in het Amstelpark in Amsterdam krijg je het dit gehele weekend alle vier! Een smakelijke ontdekkingsreis zoals de organisatie het zelf noemt met veel livemuziek en theater en bovendien GRATIS. Extra leuk!

  3. Begonnen als buurtfeest, maar inmiddels uitgegroeid tot een echt festival: Jolpop Festival in Lelystad. Op zaterdag 14 juli kun je naar dit festival in het Kustwijkpark en het leuke aan dit festival is dat er allerlei bands optreden die uit Flevoland komen. Voor de kids zijn er allerlei attracties neergezet om er voor het hele gezin een leuke dag uit van te maken. Een gezellige aanrader voor mensen die rondom Lelystad wonen!
  4. Volgende week gaat de Nijmeegse Vierdaagse weer van start en dat betekent héél veel leuke evenementen! Aanstaande zaterdag tot vrijdag 20 juli kun je weer terecht bij Festival op ’t Eiland voor een mix van (straat)theater, muziek, literatuur en kunst. Met iedere dag om 15:00 uur een jeugdvoorstelling in het Eilandtheater. Deze zaterdag is daar kinderpopster Dirk Scheele te vinden! Nog wel een belangrijke mededeling: door de lage waterstand van de Waal kan het pontje niet varen. De organisatie is bezig met een alternatief dus houd de website in de gaten…

  5. Bzzzzz! Dit weekend kun je op zaterdag en zondag allerlei imkers in het land bezoeken tijdens de Open Imkerijdagen. Erg leuk en vooral ook heel erg leerzaam! Het overzicht van alle deelnemende imkers vind je op de website van bijenhouders.
  6. De Almelose Havendagen zijn een begrip in Almelo en de regio! Op zaterdag en zondag begint de dag met de Ibiza markt en kunnen de kinderen genieten van de draaimolen. Later op de dag kan er genoten worden van allerlei muziek en demonstraties. Leuk om dit zonnige weekend heen te gaan!


Veel plezier!

P.S. Mis je een leuk evenement? Mail ons op redactie@mamagoeshere.nl! Fijn weekend alvast 😉