Blog

VLIEGEN A LA KIRSTEN

Vorige week las je hoe Kirsten Schilder VIJF koffers dicht wist te krijgen voor een paar weekjes Ibiza. Benieuwd hoe de reis van het vrolijke Volendamse gezin verdergaat? Deze keer: handige tips voor in het vliegtuig.

Fabmamafoto: Instagram Nick Schilder

“Mijn Wat-Neem- Ik-Mee- Op-Vakantie- Lijstje werk ik regelmatig bij.”

“Voor Nick, Nikki, Julian en mezelf heb ik de afgelopen jaren in mijn notities op mijn telefoon een Wat-Neem- Ik-Mee- Op-Vakantie- Lijstje samengesteld. Dit Lijstje werk ik regelmatig bij: voor, tijdens en na een vakantie. Het inpakken van de koffers voor ons vieren ging dan ook zeer behendig. De afgelopen jaren ben ik slechts af en toe wat vergeten: wattenstaafjes, nagelknippertje, haarborstel of pleisters. En o ja, een keer mijn eigen bikini. Vanaf nu maak ik natuurlijk ook zo’n lijstje voor baby Jackie.”

“Ik had het toch maar even gefikst.”

“Toen we op de dag van vertrek met z’n vijven in de taxi zaten met al onze spullen was ik eigenlijk best trots op mezelf. Ik had het toch maar even gefikst. Eenmaal op Schiphol aangekomen was de taxichauffeur zo lief om even met ons mee te lopen naar de incheckbalie. Zo konden wij mooi de luiertas en mijn handbagagetas (voorzien van twee iPads – deze vind ik onmisbaar tijdens een vlucht) aan de kinderwagen hangen. En die mag gelukkig mee tot aan de gate!”

“Te vaak heb ik de inhoud van mijn strandtas tussen het zand vandaan mogen vissen nadat ik bukte of er even snel iets uitpakte.”

“Sinds kort heb ik een grote praktische strandtas van ALLTIMEFAVOURITES. Deze gebruikte ik tijdens de vlucht als handbagagetas. Een absolute aanrader voor iedere moeder. Ze zijn in verschillende modellen en fijne kleurtjes te bestellen en hebben een handige afsluitbare, ruime binnenzak. Ideaal voor de paspoorten, tickets en andere belangrijke dingen. Bovendien heeft de tas een rits waardoor hij volledig te sluiten valt – iets wat je van lang niet
alle strandtassen kunt zeggen. Te vaak heb ik de inhoud van mijn strandtas tussen het zand vandaan mogen vissen nadat ik bukte of er even snel iets uitpakte. Dat gebeurt mij nu dus niet meer.”

“Ze waren zeer verrast toen ze zagen dat ze zelfs hun favoriete Netflix-filmpjes offline konden kijken.”

“De vlucht vloog letterlijk voorbij. Jackie had geen last van haar oortjes doordat ze tijdens het stijgen en landen een flesje water dronk. Nikki en Julian mochten nu eindelijk op hun iPad. Ze waren zeer verrast toen ze zagen dat ze zelfs hun favoriete Netflix-filmpjes offline konden kijken (mama wist niet eerder van deze mogelijk af).”