Blog

3 topvakanties met kinderen in Spanje

Kindvriendelijke strandjes, super-de-luxe villa’s, restaurants op babyfoon-afstand, ruime familiekamers… Check deze 3 heerlijke plekken voor jou en je gezin in Spanje.

1. Relaxen in Marbella

Ga je voor relaxen en spelen aan zwembad en zee, beetje winkelen, goed eten en allemaal fijn slapen in je eigen slaapkamer? Dan is dit 1 van vakanties met kinderen in Spanje die je MOET checken.  Carlos & Minke hebben namelijk de perfecte tip voor jou: ga naar Marbella! Of, om precies te zijn, Aloha Hill Club Marbella.

aloha_hill_club_pool-50

2. De beste villa’s op Ibiza

Ibiza is en blijft natuurlijk top. En helemaal als je net als Bettina en haar gezin in een van de villa’s van Ibiza Diferente verblijft. Niks geen uren scrollen: binnen een kwartiertje – ok, geef het een half uur – heb jij je perfecte kindvriendelijke vakantievilla gevonden.

ibiza-diferente06

3. Verborgen paradijs aan de Costa de la Luz

Paraiso Perdido is een waanzinnige plek met een hippie-achtig sfeertje. Dit is 1 van de favoriete bestemmingen van Suzanne & Rob. Je bevindt je in een grote ommuurde tuin (geen ontsnappingsmogelijkheden voor de kinderen dus), met daarin een zwembad, hangmatten en de fijnste loungebedden.