Blog

TESTMAMA’S GEZOCHT

Merken vragen ons geregeld of wij producten voor ze willen testen. Dat vinden we natuurlijk leuk, maar eigenlijk vinden we dat jullie dat zouden moeten doen! Daarom zetten we deze verzoekjes vanaf nu uit in onze nieuwe MGH Community. De eerste producten die we daar gaan testen zijn van het mooie merk Lodger. Meedoen? Lees snel verder.

Nieuw! MGH Community

Op de MGH Community maak je eenvoudig je eigen pagina om jouw meest geweldige vakantietips te delen met anderen. Het grote voordeel: steeds meer vakanties van steeds meer mama’s zoals jij. Én de kans om nieuwe producten te testen die weleens heel handig kunnen blijken voor jullie volgende vakantie met de kinderen. 

Nu gezocht: mama’s van kindjes tussen 3 en 18 maanden

Voor de testproducten van Lodger zijn we nu op zoek naar mama’s van kindjes tussen de 3 en 18 maanden. Iets voor jou? Maak snel een profiel aan en misschien vragen wij jou om 1 of 2 producten te testen. Deze mag je natuurlijk ook houden.

Meedoen? Maak een profiel aan

Dat heb je zo gedaan:

  1. word fan (ben je al fan? log dan in en ga naar stap 2)
  2. ga naar mijn account
  3. ga naar mijn gegevens en vul alles zo volledig mogelijk in
  4. vergeet niet een profielfoto te uploaden en je profiel openbaar te maken 🙂

Ook voor mama’s van oudere kinderen

We krijgen heel vaak verzoekjes om producten te testen. Heb je oudere kinderen? Maak dan nu alvast een profiel aan, zodat je de volgende keer als eerste op de hoogte bent als we weer testmama’s zoeken.