Blog

Deze te gekke Siblu vakantie kun je testen

Wil jij met je gezin een aantal nachtjes naar één van de 19 vier sterrencampings van Siblu Villages?  Lees dan snel verder. Want aan één van onze community leden mogen wij deze mini vakantie weggeven. Siblu heeft een selectie gemaakt van vier campings waar je in september vier nachten heerlijk kunt verblijven.

Maak je eigen pagina en win

Wil jij deze geweldige minivakantie winnen? Maak dan je eigen pagina aan op MamaGoesHere, zodat je nu (of later) de meest geweldige vakantietips kunt delen met anderen. Zo komen er steeds meer leuke vakanties van leuke mama’s zoals jij op onze site!

In 3 stappen je eigen pagina

  • Stap 1: login
  • Stap 2: ga naar mijn profiel
  • Stap 3: ga naar beheer je account en vul alles zo volledig mogelijk in. En… vergeet hier niet een profielfoto te uploaden en je profiel openbaar te maken.

De 4 geselecteerde campings!

Siblu heeft de volgende campings geselecteerd om uit te kiezen:

1. Domaine De Kerlann

Domaine De Kerlann is een 4-sterrencamping in het zuiden van Bretagne op het platteland. Met een verwarmd binnen- en buitenbad, een splash zone, peuterbad, spabad én glijbanen vervelen jullie je geen moment. De prachtige stranden van Bretagne liggen op 5km afstand van de camping. Ook vind je op deze camping een animatieteam en kiesclub. Met het binnenzwembad en een grote overdekte speelplaats is ook genoeg te doen voor de kinderen bij minder zonnig weer.

2. Les Charmettes

Les Charmettes is een prachtige camping aan de westkust van Frankrijk in de regio Nouvelle-Aquitaine. Deze levendige camping staat bol van de activiteiten voor jong en oud. De omgeving leent zich uitstekend voor avontuurlijke activiteiten zoals quadrijden, kanoën, surfen en paardrijden. Het fantastische strand ligt op slechts 4km afstand van de camping.

3. Les Dunes de Contis

Les Dunes de Contis ligt in het zuidwesten van Frankrijk, vlakbij de grens van Spanje op 100 meter van het strand van Brétignolles. De camping beschikt over 2 grote zwembaden. Op de camping zelf is genoeg te doen. Er is een groot sportterrein waar dagelijks verschillende activiteiten plaatsvinden. Ook fietsliefhebbers komen hier aan hun trekken, er zijn talloze fietspaden te vinden in de directe omgeving én er is een fietspad naar het strand.

4. Domaine de Soulac

Domaine de Soulac is een van de nieuwste parken van Siblu Villages. Dit park ligt op een toplocatie op 3 km afstand van het strand van Naïades. Op deze camping ontspan je in het wellness center, tennis je op een van de sportvelden en vermaken de kids zich in de kidsclub (geschikt van 5 tot 14 jaar). Met twee verwarmde buitenbaden voorzien van glijbaan en waterjets is er in het water ook genoeg te beleven.

Gratis Peugot

Met de auto richting Frankrijk is natuurlijk ideaal. Je kunt genoeg spullen meenemen, op het gewenste tijdstip vertrekken en zo lang over de reis doen als je zelf wilt. Heb je geen auto of is deze niet groot genoeg? Peugeot stelt een toffe gezinsauto beschikbaar voor deze testreis.

30 juni kiezen we de winnaar

Maandag 30 juni kiezen we een winnaar uit iedereen die een eigen pagina heeft aangemaakt op MamaGoesHere. De winnaar maken we bekend in onze nieuwsbrief die we alleen versturen aan onze MamaGoesHere communityleden. Zorg dus dat je profiel er vóór 30 juni tiptop uitziet.