Lodger
Blog

Lodger Hopper: hét slaapzakje voor de zomer(vakantie)

Warme zomerdagen vinden we allemaal heerlijk, maar helaas zorgen die zonnige dagen ook voor warme, zwoele nachten. En daar houden onze kleintjes nou net niet van. Dekentjes worden weggeschopt of ze liggen er juist badend van het zweet onder. Stefanie van Lodger zegt hier de oplossing voor gevonden te hebben.

De luchtige hydrofiel zomerslaapzakjes van Lodger! Deze zijn gemaakt van 100% gebreid hydrofiel katoen, waardoor ze ademend en absorberend zouden zijn. Daarom hebben wij vier van onze moeders deze  zomerslaapzakjes van Lodger laten testen. Onze moeders waren erg te spreken over het zomerslaapslaapzak! Qua cijfer kwam ze gemiddeld uit op een mooie 8+. Lees hier hun ervaringen en zoals je mag verwachten van MamaGoesHere: de reviews zijn eerlijk en van echte mama’s!

 

Leuke, hippe kleurtjes en printjes

De pluspunten van de Lodger Hopper beginnen al voordat je ze in huis hebt. Er zijn namelijk allerlei leuke, hippe kleurtjes en printjes te krijgen. Judith heeft voor haar dochtertje gekozen voor de Plush, een mooie oudroze kleur. En dat niet alleen, Judith vertelde ons dat de slaapzak zo lekker zacht en luchtig is, dat haar dochter van 20:30 tot 08:30 uur(!) geslapen heeft. YIH-YAH! Dat willen we allemaal wel!

 

Mama Caroline: “perfect mee in de koffer”

“Toen wij de slaapzak binnenkregen was het meteen warm weer in Nederland, dus ook warm in de kamer van Mees. Het is een erg dunne slaapzak en dus perfect voor een warme nacht. Én doordat ie zo dun is, kan ie ook perfect mee in de koffer, want hij neemt erg weinig ruimte in beslag. De slaapzak valt wel wat kleiner dan je  gewend bent van slaapzakjes. Onze kleine heeft maat 62-68 en het slaapzakje was maat 68-80, maar ik denk dat ie over 2 maanden best al wel wat strak voor hem begint te worden.”

 

Mama Monique: “Geen gedraai meer”

“Onze kleine meid valt door haar gewone slaapzak onrustig in slaap, omdat ze het al vrij snel warm krijgt. Wij waren dan ook heel benieuwd naar deze luchtige slaapzak. En raad eens? Met de slaapzak van Lodger, geen gedraai meer door de warmte en na het slapen voelde ze droog en koel aan. Perfect!”

 

Mama Silvie: “Aansluitend en luchtig”

“Mijn dochter houdt niet van dekentjes, maar wel van iets om haar heen. Vanaf haar geboorte liet ik haar slapen in inbaker slaapzakjes, maar nu ze 1 jaar is, wilt ze dat natuurlijk niet meer. De Lodger slaapzak sluit perfect én beter aan dan andere slaapzakjes. Wel vind ik hem wat prijzig”

 

SUMMER SALE!

In de webshop van Lodgers zijn een aantal van de zomerslaapzakjes in de zomersale. Dusss…