Blog

2 nieuwe super-de-luxe safaritenten bij Le Petit Chaillot

Le Petit Chaillot krijgt er komende zomer twee super-de-luxe kindvriendelijke safaritenten tenten bij. De tenten zijn lekker groot en worden op een grote, verhoogde houten vlonder gezet, zodat er een groot terras voor de tenten ontstaat, mét balustrade.

De safaritenten bij  Le Petit Chaillot krijgen twee slaapkamers met steigerhouten  wandjes, dus geen doek (!). De ouderslaapkamer krijgt twee boxspring bedden en in de andere kamer een stapelbed voor de kinderen. Er komt een keuken in met gasfornuis en koelkast.

Van alle gemakken voorzien

Bij de tent heb je een fijn terras compleet met bbq en terrasset van steigerhout – net als de meubels in de tent. Iedere safaritent krijgt bovendien een eigen badkamer in een stenen gebouwtje op een paar meter lopen van de tent. In je eigen badkamer heb je een douche, toilet en wastafel. In hetzelfde gebouwtje is een wasmachine, deze deel je met een andere safaritent. En er komt ook een afwasplek. In de tent zelf is geen stromend water, maar wel elektriciteit.

Vrij uitzicht

De safaritenten komen op een mooie plek met vrij uitzicht en toch direct bij het speelveldje. De huur is € 975 per week in het hoogseizoen. Dit is inclusief opgemaakte bedden bij aankomst, handdoekenpakket en eindschoonmaak.

Nieuw pierenbadje

Tot slot nog meer goed nieuws: bij het zwembad van Le Petit Chaillot vind je vanaf volgend jaar een extra terras met een ingebouwd pierenbadje. Fijn voor de allerkleinsten!