Blog

Koffers inpakken op z’n Kirsten Schilders!

Op Insta hadden wij deze prachtige moeder van drie – naar eigen zeggen – fan-tas-ti-sche kinderen al gauw in de smiezen. Terwijl manlief de sterren van de hemel zingt, houdt Kirsten Schilder thuis de boel draaiende. Met een vrolijke dosis zelfspot neemt zij ons de komende weken mee in haar avonturen rondom hun eerste vakantie met z’n vijven. Bestemming: IBIZA!

 

Foto: Lisette Lubbers

 “Van het Luvion veiligheidsmatje tot aan haar pakken voeding – alles MOEST mee.”

“De allereerste keer dat wij met z’n vijven op vakantie gingen nam ik dus ook echt vijf koffers mee. Tenslotte wilde ik voor Jackie per se alles meenemen wat we thuis ook hadden. Van het Luvion veiligheidsmatje tot aan haar pakken voeding – alles MOEST mee. Vooral het laatste had ik ruimschoots ingekocht want stel je nou eens voor, er sneuvelen onderweg twee pakken voeding, waardoor ik net geen reservepak meer had en mijn dochter daar zou verhongeren.”

“Er moest een deken mee. Of beter gezegd drie.”

“De bestemming was Ibiza en op dit prachtige eiland is het in mei natuurlijk niet alleen maar prachtig weer. Er moest een deken mee. Of beter gezegd drie. Want zul je net zien dat het dekentje net op de koudste nacht in de was zou zitten. Ik zag mijn kleine Jackie al bibberend in haar bedje liggen.”

“Ook op Ibiza worden baby’s geboren!”

“Ook de kledingstrategie was goed doordacht. Ik nam voornamelijk jurkjes mee en meer dan genoeg vestjes en leggings . Zo kon ik haar mooi ‘pellen’ wanneer het toch een warme dag zou worden. Voor de zekerheid nam ik twee pakken Pampers mee. Dat er ook op Ibiza baby’s geboren worden, was op dat moment nog niet in mij opgekomen.”

“Met een beetje hulp kon hij nog dicht ook!”

“Natuurlijk had ik een babybedje aangevraagd. Dus daar wilde ik ook graag een eigen dekbedje voor meenemen dat wel naar ons eigen wasmiddel rook want een baby die misschien door het gebrek aan vertrouwde geuren minder goed zou slapen, was natuurlijk niet de bedoeling. Ook een opvouwbaar matrasje, dat precies in een campingbedje paste, ging dus mee. Binnen een mum van tijd was de nieuwe vijfde koffer gevuld en met een beetje hulp kon hij zelfs nog dicht ook!”

Houd onze Facebook in de gaten om volgende week te lezen hoe het verdergaat met Kirsten’s volksverhuizing.