Blog

Het is nu al een grote hit!

Een Frans boerderijtje omtoveren tot een klein vakantieparadijs… vele Nederlanders dromen ervan. En een aan aantal hebben het gedaan. Het zijn vaak gepassioneerde Nederlanders die kwaliteit boven kwantiteit verkiezen en keihard werken om het jou naar de zin te maken. Zo ook Mira en haar gezin. Zij runnen Le Petit Chaillot. Een prachtig omgebouwde boerderij.

Tijdens de winterperiode hadden wij een aantal keren contact met Mira. Zij  vertelde over haar nieuwe plannen. Afgelopen week kregen van haar bericht dat haar plannen zijn gerealiseerd: naast piekfijn ingerichte gîtes biedt Le Petit Chaillot nu ook 2 gloed nieuwe safaritenten en een nieuw pierenbadje voor de allerkleinste.

Pierenbadje

Afgelopen winterperiode heeft Mira met haar gezin gewerkt aan een pierenbadje vlak naast het grote zwembad. Ze vertelde ons dat het nu al, in de meivakantie, een grote hit is. “Juist voor de kleine kindjes die in het voor en naseizoen komen is dit ideaal.”

2 super-de-luxe safaritenten

Maar het bouwen van de twee safaritenten was het grote winterproject van het gezin.  “De tenten hebben dezelfde bedden als in de gites en staan ook opgemaakt klaar met handdoekenpakket. Broodservice, table d’hôte is natuurlijk ook allemaal hetzelfde als voor de gasten die in de gîtes verblijven. De tenten hebben ieder een privé badkamer in een gebouwtje naast de tenten en een gezamenlijke afwasruimte met een wasmachine voor beide tenten.”