Blog

In 4 stappen een vakantie delen op je pagina

Op de mamagoeshere community maak je eenvoudig je eigen pagina om jouw meest geweldige vakantietips te delen met anderen. Het grote voordeel: steeds meer vakanties van steeds meer mama’s zoals jij. Én de mogelijkheid om gratis nieuwe vakantieproducten en toffe vakantiebestemmingen te testen.

Maak je eigen pagina en deel een vakantie

  • Stap 1: login
  • Stap 2: ga naar mijn account
  • Stap 3: ga naar mijn gegevens en vul alles zo volledig mogelijk in. En… vergeet hier niet een profielfoto te uploaden en je profiel openbaar te maken.
  • Stap 4: ga naar vakantie toevoegen en delen maar!

Waarom een vakantie delen? 3 goede redenen

Op de eerste plaats gun je anderen natuurlijk ook zo’n fijne vakantie. Niet zo’n altruïst? Dan hebben we nog 3 redenen voor je.

1. Gratis testvakanties

Zodra je je eerste vakantie hebt gedeeld, maak je kans op 1 van de 3 gratis testvakanties die wij tere ere van de nieuwe mamagoeshere community mogen weggeven. Dat is trouwens niet alleen nu – steeds vaker vragen merken of wij producten en vakanties voor ze willen testen. En wij vragen dat dan weer aan jou! ♡

2. Cadeau: Columbus Travel

Plaats je je eerste tip? Dan krijg je van ons een proefabonnement op Columbus Travel cadeau (twv 17,50). Met de verhalen en foto’s in dit toonaangevende reismagazine kun je komende zomer mooi inspiratie opdoen voor jullie volgende vakantie(tip).

3. Vakantieproducten testen

Merken vragen ons geregeld of wij producten voor ze willen testen. Dat vinden we natuurlijk leuk, maar eigenlijk vinden we dat jullie dat zouden moeten doen! Daarom zetten we deze verzoekjes vanaf nu uit onder de leden van de mamagoeshere community.