hipdonkey
Blog

HipDonkey: de jasdrager waar je naar op zoek was

Kom jij ook altijd handen te kort? Herkenbaar! En met het onvoorspelbare weer van de afgelopen dagen neem je al gauw een jasje te veel mee. Daarom ontwierp Ruta Frey de HipDonkey: een unieke lederen jasdrager. Dutch design, geproduceerd in de EU van authentiek Italiaans leer.

“Als je ‘m ziet, weet je dat je ‘m nodig hebt”, zegt Ruta. Zij vroeg ons om haar uitvinding eens door jullie te laten testen. Dat deden drie van onze mama’s en met een gemiddelde van 7,5 vinden wij dat de HipDonkey meer dan geslaagd is!

Mama Kim: “Je merkt niet eens dat je hem om hebt”

“De HipDonkey is ideaal als je je baby in een draagzak hebt en je verder niet zoveel mee kan nemen. Ik ging met mijn zoontje in de draagzak naar het schoolplein, en he been tasje met daarin sleutels en telefoon aan de HipDonkey gehangen waardoor ik mijn handen vrij had. Echt een uitkomst! Pluspunt vond ik ook dat het van natuurlijk materiaal is gemaakt. Minpuntje daarnaast is wel dat het niet zo duidelijk is hoe je de HipDonkey weer mooi oprolt.”

Mama Maartje: “Leuk design en mooi uitgewerkt”

“Met 3 kleine kids (waaronder een tweeling van 1 jaar) hebben wij vaak de handen vol! De HipDonkey hebben wij dan ook meteen getest tijdens ons uitje naar het park. Het design is mooi en leuk bedacht en het is handig in elkaar te vouwen. De HipDonkey werkt wat lastig voor een dikke jas, maar voor de zomer- of tussenjas werkt ie goed! Als het lapje net iets groter was, paste de dikkere jas er wel in.”

Mama Judith: “Erg handig voor op een festival of buurtbbq”

“Ik voelde me net McGuyver! Altijd een handige praktische oplossing bij de hand. Het is handig op een festival of buurtbbq waar het later op de dag iets kouder wordt (dan heb je dus toch altijd een jasje bij de hand). En het ziet er mooi uit! Ik neem hem mee in de luiertas. Als ik dan een grote hydrofiele doek kwijt wil tijdens het lopen of gewoon een jasje erin kwijt wil dan is de HipDonkey heel handig. Kan dus alleen maar zeggen: Ga zo door! Het product ziet er mooi en kwalitatief uit en is er in leuke kleurtjes. Ik ga hem nu ook meenemen op vakantie omdat je dan wel wat extra ‘opbergruimte’ kan gebruiken als je bijvoorbeeld met de hele meute naar het strand loopt.”

Volgens onze mama’s is de HipDonkey dus een echte aanrader en met vlag en wimpel geslaagd! En het fijne is dat Ruta twee verschillende collecties heeft: de urban collectie en de premium collectie.