Het perfecte plaatje: fotograferen met kinderen + winactie

Old school fotograferen  is populair, zo blijkt uit de hoge kijkcijfers van Het Perfecte Plaatje op RTL4. Miljoenen Nederlanders, ook veel kinderen, keken naar de ontknoping. Het maken van plaatjes en videos is enorm fascinerend, een ontdekkingstocht naar de wereld om hen heen. Wij dagen jou uit om je kind(eren) het perfecte plaatje te laten schieten.  De  winnaar wint de populaire digitale myFirst Camera Insta 2 ter waarde van €99,- Superleuk voor tijdens jullie volgende vakantie. Om het nog leuker te maken hebben we een drie-stappenplan opgesteld om dat ene perfecte plaatje te schieten 😉

Zo doe je mee
Stappenplan voor het perfecte plaatje
De prijs

 

Zo doe je mee

Leer jouw kind fotograferen met aandacht en schiet dat perfecte plaatje! Doe mee met onze winactie! Deze maand maak je namelijk kans op de awardwinnende myFirst Camera Insta 2 (Best Imaginary Toy 2021). Wat moet je doen?

  1. Volg @mamagoeshere op Instagram
  2. Volg @Kidstech.world op Instagram
  3. Deel vóór 1 februari 2023 ‘Het Perfecte Plaatje’ gemaakt door jouw kleine in een story op jouw Instagram pagina en tag @mamagoeshere.nl en @kidstech.world in jouw verhaal

Stappenplan voor het perfecte plaatje

Stap 1: eerst kijken.. goed kijken

Daag jouw kind uit om de wereld om zich heen goed in zich op te nemen alvorens 100 plaatjes te schieten met een camera. Knip uit karton een fotolijstje (of pak een echt fotolijstje) en laat je kind door het lijstje naar de wereld om zich heen kijken. Wat is er allemaal te zien? Wat springt er in het oog? Maak er een leuk spelletje van en voeg eventueel een opdracht toe zoals het ‘framen’ van tenminste 3 kleuren in het lijstje, een mooie bloem of jullie huisdier. Laat je kind vervolgens een aantal echte foto’s maken.

Stap  2: zorgvuldig kiezen

Heeft jouw kind goed door hoe de camera werkt? Dan wordt het tijd om erop uit te gaan. Maak een wandeling door de stad, de natuur of ga naar een museum. Laat je kind meerdere (10) foto’s te maken van wat zij het allermooist vinden onderweg. Op deze manier stimuleer je hen nog beter te kijken naar de wereld om hen heen en goed na te denken over wat ze op de foto willen vastleggen. Dat is nog eens wat anders dan lukraak op het ronde knopje van de telefoon klikken en tientallen foto’s achter elkaar te schieten!

Stap 3: het perfecte plaatje

Deel vóór 31 januari 2023 één van de leukste foto’s die jouw kind zelf heeft gemaakt in een story op jouw Instagram pagina en tag @mamagoeshere.nl en @kidstech.world in jouw verhaal. Of het nu met een digitale camera is of met een telefoon. Tijd om de wereld op een andere manier te bekijken. En misschien doen jullie dat binnenkort dan door de ogen van de myFirst Insta 2 kindercamera!

De prijs..

Anno 2023 groeien kinderen op met de nieuwste technologieën én de telefoons van hun ouders. Filmen, vlogs en selfies maken, behoren tot de orde van de dag. Vertrouw jij jouw kinderen toch niet helemaal met jouw telefoon? Geen zorgen, wij ontdekten de mega populaire camera voor kinderen van het Singaporese tech-merk myFirst die sinds kort in Nederland verkrijgbaar is via Kidstech.world. De camera heet myFirst Camera Insta 2 en is een lichtgewicht 12MP digitale foto- en videocamera met interne thermische en inkt loze printer. De camera is eenvoudig te bedienen en biedt speelse functies zoals fotofilters en stickers, waarmee kids zich uren kunnen vermaken. Tijd om aan de slag te gaan!

De actie loopt tot 1 februari 2023. De winnaar ontvangt via Instagram persoonlijk bericht van Mamagoeshere. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Mamagoeshere binnen een week na berichtgeving geen antwoord hebben ontvangen van de winnaar, dan vervalt te prijs en kiezen we een nieuwe winnaar.