Blog

Even voorstellen: Kinderpsycholoog Suzanne Smedts

Kinderen die zich tijdens de vakantie vervelen, uren op hun iPad zitten, moeilijk vriendjes maken of denk je erover om tijdens de vakantie extra lesjes te doen met je kind? Onze kinderpsycholoog Suzanne Smedt weet raad.

Hi! Ik ben Suzanne, kinderpsycholoog.

Ik werk ruim 10 jaar als kinder- en jeugdpsycholoog en heb sinds enkele jaren mijn eigen praktijk: Suus! Praktijk voor kinder- en jeugdpsychologie. In mijn werk heb ik gemerkt dat er voor veel mensen een drempel bestaat om hulp te vragen bij een psycholoog.

Herkenbare problemen

Vaak gaat het juist om veelvoorkomende en herkenbare problemen. Het geeft mij veel voldoening om kinderen, jongeren en hun ouders op weg te helpen. Ook merk ik dat alleen al het benoemen, het herkennen van bepaalde problematiek, voor veel erkenning zorgt bij zowel ouders als het kind. Zo vallen alle puzzelstukjes op hun plek.

Een glimlach op mijn gezicht

Reizen vind ik geweldig. Ik hou ervan om verrast te worden door nieuwe en bijzondere plekken en het liefst trek ik dan van de ene naar de andere plek door een land. Of ik nou verblijf in een luxe hotel of in een tentje midden in de natuur – vakantie vieren vind ik altijd fijn, het tovert nu alweer een glimlach op mijn gezicht.

 

Suus! Praktijk voor kinder- en jeugdpsychologie