Blog

Hallo, mooie HANDIGE WATERSCHOENEN!

De zomervakantie komt eraan! Hebben jullie er ook zoveel zin in?  We kregen op de redactie een tip binnen waar we heel blij van worden – Duukies Beachsocks. En goed nieuws: bestel je nu een paar met onze actiecode? Dan maak je kans op een gratis tweede paar.  

Blote voetjes: auuwww
Het lijkt zo fijn, met je blote voeten in het zand. Maar voor kleine kinderen niet altijd. Rondslingerende spullen, glasscherven, scheermesjes (de schelpen, niet die dingen in de badkamer), gladde stenen, heet zand – er bestaat altijd een kans dat je de EHBO-kit moet trekken. En als we ergens geen zin in hebben, dan is dat het wel. Daarom tippen wij voor deze zomer: Duukies. Supermakkelijk aan- en uit te trekken, geen riempjes of onhandig hard plastic. En het leukst: ze komen in kekke printjes en stoere surfkleuren.

Actie: GRATIS tweede paar voor eerste 10 bestellers
Koop je deze leuke waterschoentjes? En wil je kans maken op een gratis tweede paar? Vul dan in het opmerkingenveld bij je aankoop de actiecode mamagoeshere.com in, samen met de maat en print die je wilt hebben. De eerste 10 bestellers krijgen het tweede paar er gratis bij!

Duukies zijn verkrijgbaar van maat 20/21 tot en met maat 34/35. Ze kosten 19,95. Zie voor meer info en verkoop: duukies-beachsocks.com.