Blog

Dag saaie, onhandige waterschoenen!

De zomer is begonnen! Hebben jullie er ook zoveel zin in?  We kregen op de redactie iets binnen waar we heel blij van worden. Check deze geweldige tip even: Duukies Beachsocks

 Blote voetjes: auuwww!
Niets heerlijkers dan met je blote voeten in het zand. Maar voor kleine kinderen niet altijd relaxed. Rondslingerende spullen, glasscherven, scheermesjes (de schelpen, niet die dingen in de badkamer), gladde stenen, heet zand; er bestaat altijd een kans dat je de EHBO-kit moet trekken. En als we ergens geen zin in hebben, dan is dat het wel. Het is ook zo makkelijk te voorkomen. Daarom tippen wij voor deze zomer: Duukies. Die zijn supergemakkelijk aan-en uit te trekken. Ze hebben geen riempjes, geen onhandig hard plastic. Maar het leukst: ze komen in kekke printjes en stoere surfkleuren.

Hipper & beter
Oprichter en eigenaar van Duukies, Carlien van Hemert, ondervond op vakantie dat er nog geen handige, fijne waterschoenen bestaan. Die dingen die wij vroeger zelf droegen, met die riempjes, zijn natuurlijk ook niet alles. Dat kan hipper en beter, dacht ze. Ze bedacht een soort surfschoentjes en vernoemde ze naar haar zoon Duuk. Zo werden de Duukies geboren.

Wetsuitstofje
Duukies zijn gemaakt van nylon en neopreen. Geen paniek, dit ken je! Dit is dat stofje waar wetsuits ook van gemaakt zijn. Ze zitten dus als gegoten, drogen als een gek en glijden niet af tijdens het zwemmen. Ook fijn: de slipvaste profielen zorgen ervoor dat je kinderen niet uitglijden. Superhandig! Want duizend keer ‘niet rennen!’ roepen heeft zoals je weet nul effect 😉 Zeker niet als jij net zit te genieten van dat welverdiende glaasje wijn en die bitterballen. Geniet ervan, deze zomer!

Duukies zijn verkrijgbaar van maat 20/21 tot en met maat 34/35. Ze kosten 19,95. Zie voor meer info en verkoop: duukies-beachsocks.com.