Blog

Club Med zoekt testgezin!

Altijd al eens met Club Med op vakantie gewild zonder failliet te gaan? Dit is je kans! Club Med zoekt 2 gezinnen die van 16 tot 23 april met 25% korting een van onderstaande wintersportbestemmingen willen testen voor mamagoeshere.nl. 

 

Bestemming 1: Serre-Chevalier (Frankrijk)

Serre-Chevalier is het paradijs voor sportieve gezinnen en liefhebbers van de bergnatuur. Serre-Chevalier lijkt met haar chalets van steen en hout op een typisch dorpje van de Hautes-Alpes. Het ligt tegen de met lariksen begroeide hellingen vlakbij een klein meertje. Lees meer over deze bestemming op ClubMed.nlActieprijs met 25% korting: € 780 p.p. (kinderen onder 4 jaar gratis) club-med-serre-chevalier1

Bestemming 2: Peisey-Vallandry (Frankrijk)

Iedereen die in Peisey-Vallandry is geweest komt een beetje verliefd terug. Verliefd op het eten, de luxe spa, het verwarmde zwembad met uitzicht op de witte bergtoppen, maar vooral een beetje verliefd op de mensen daar, want zij stelen je hart. Lees meer over deze bestemming op ClubMed.nlActieprijs met 25% korting: € 1.109 p.p. (kinderen onder 4 jaar gratis)

club-med-peisey-vallandry-9

Club Med = 1 prijs voor alles!

Een wintersport bij Club Med is niet zomaar wintersport. Niet alleen jullie maar ook de kinderen worden in de watten gelegd. En de prijs is niet alleen voor jullie luxe accommodatie maar voor de genoemde prijzen krijg je ook:

  • ski- of snowboardlessen
  • skipassen
  • eten, drinken
  • kinderopvang vanaf 4 jaar
  • en nog veel meer extra’s

Meld je aan

Wil je jij namens mamagoeshere.nl 1 van bovenstaande vakanties testen? Meld je aan! Je hoort voor 28 januari of je 1 van de gelukkigen bent.