Chuggington doe-dagen
Blog

Chuggington doe-dagen in het Spoorwegmuseum

De herfstvakantie zit eraan te komen en ben je nog op zoek naar leuke uitjes om de kids te vermaken dan hebben wij een hele leuke tip voor je! Zijn jouw kleintjes door het dolle heen bij het horen van de namen Wilson, Brewster en Koko? Van 19 t/m 23 oktober zijn het weer de Chuggington doe-dagen in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Een superleuk én leerzaam uitje.

Chuggington doe-dagen

Tijdens de Chuggington doe-dagen dompel je je onder in de wereld van Chuggington. Ga op de foto met Wilson, dans en zing mee met de Telekids Musicalschool, laat je schminken en doe mee met de knutselworkshops.

CHECK OOK ONZE ANDERE UITJES VOOR DE HERFSTVAKANTIE!

Het Spoorwegmuseum

In het Spoorwegmuseum ontdek je het verhaal achter 175 jaar spoorwegen in Nederland. Een museum voor het hele gezin want er is van alles te beleven voor jong en oud. Ontdek in het Techlab hoe een elektrische trein stroom krijgt en bewonder de eerste stoomlocomotief van Nederland.

WINNEN

Wil jij graag naar de Chuggington doe-dagen van het Spoorwegmuseum? Wij mogen 4 tickets weggeven! Hoe je ze kunt winnen? Ga naar onze Facebookpagina en laat in een reactie onder ons bericht over de Chuggington doe-dagen weten met wie jij graag naar de Chuggington doe-dagen wilt gaan. Maandag 15 oktober kiezen wij de gelukkige winnaar en krijg je persoonlijk bericht van ons!