Blog

6 webshops voor je laatste vakantie-aankopen

Het is altijd weer hetzelfde liedje vlak voordat je met vakantie gaat. Omdat je druk, drukker, drukst bent geweest met het afronden van dingen op werk, besef je twee dagen voor vertrek pas dat je nog allerlei aankopen had moeten doen. Een fijn boek, zonnebrand, een nieuwe zwembroek voor je zoon. Enne, je eigen bikini van voor je zwangerschap is ook wel weer eens aan vernieuwing toe.

Het moge duidelijk zijn: je hebt nog van alles nodig. Het problematische is dat je nog twee dagen moet werken, en dus absoluut geen tijd meer hebt om de stad in te trekken. Gelukkig is daar dan nog altijd het wereldwijde net. De reddende engel. Stabiel, betrouwbaar, en oh-zo snel.  Wij verzamelden 6 fijne webshops waarbij je je aankoop alsnog binnen 24 uur in huis hebt. Precies op tijd om alles nog op het laatste moment in je koffer te proppen. Míts je je bestelling voor een bepaald tijdstip hebt geplaatst.

 1. Kleertjes.nl
  Won in 2015 de Thuiswinkel Awards in de categorie baby en kind. En terecht, want dit is echt de allerleukste webshop voor kleding voor de kleintjes. Voor 21:30u besteld, is de volgende dag in huis.
 2. Modemusthaves
  De naam zegt het al. Dit wil je al-le-maal hebben. Kleding, accessoires,maar ook boeken en beautyproducten. Tip: niet al te lang op rondsnuffelen, want voor je het weet heb je je creditcard geplunderd. Voor 22:00u besteld, is diezelfde dag verzonden.
 1. Winkelstraat.nl
  Een Nederlandse topper waar je kleding van 130 Nederlandse high-end fashion boutiques op één site vindt. Niet voor de kinderen, maar pure verwennerij voor jezelf. Niet de goede maat gekocht? Winkelstraat.nl komt de goede maat alsnog gratis naar je toe brengen.
 1. 9straatjesonline
  Vindt de leukste items voor het hele gezin op de verzamelwebsite van de 9 straatjes in Amsterdam. Zelfs vanachter je laptop heerlijk om doorheen te struinen. Woonachtig in de randstad? Dan heb je het pakketje soms dezelfde dag nog in huis.
 1. Wearelabels
  Begon als een boutique in Utrecht, maar is inmiddels 6 boutiques én een heerlijke webshop verder. Ook weer een gevalletje zelfverwennerij. Voor 15:00u besteld, morgen in huis.
 1. Asos
  Ok, hierbij is je bestelling niet binnen 24 uur in huis en ook wat kinderkleding betreft ben je hier niet aan het juiste adres, maar deze klassieker onder de online webwinkels mocht gewoon niet in dit rijtje ontbreken.