Blog

Nieuw: Family camp. De actieve gezinsvakantie voor stoere kids en ouders

Ik heb weer wat nieuws gespot; Family camps. Een actieve vakantie voor het hele gezin. Inspannen, ontspannen, lekker buiten zijn en onvergetelijke activiteiten ondernemen. Dat is waar het om draait bij een Family camp. En MamaGoesHere mag een unieke kortingscode voor de Family camps van ViNEA weggeven. Geldig voor het hele Family camps aanbod 

Reisorganisatie ViNEA, al bijna 70 jaar dé kidsvakantiespecialist, heeft een gloednieuw aanbod van Family camps, met actieve gezinsvakanties en short breaks. In Nederland en Europa. Denk aan samen met je zoon een steile klimwand bedwingen terwijl je  dochter samen met je partner haar surfskills aan het verbeteren is. En ‘s avond nog even gezellig met zijn allen aanschuiven bij het kampvuur.

Met de familie op kamp

‘Family camp’ is  een georganiseerde gezinsvakantie. Jullie accommodatie en de (meeste) activiteiten zijn al voor jullie geregeld. Of het nu gaat om een weekendje weg of een zomervakantie met kinderen. Dat betekent dus: tassen inpakken, gaan en genieten. En daar hou ik eigenlijk wel van.

100% kids- en ouderproof

De activiteiten die je bij de Family camps samen met het hele gezin onderneemt zijn vaak nieuw of bijzonder. Surfen, canyoningen, suppen, abseilen… Kortom, stoere activiteiten die 100% kids- en ouderproof zijn. Deze activiteiten samen met je hele gezin doen is toch onvergetelijk? Tijd voor ontspanning is er gelukkig ook 😉 Een Nederlandstalig reisleidersteam is ter plekke aanwezig voor aanvullende kids- of tienerprogramma’s.

Tijdens een Family camp weet je zeker dat:

  • ​Je samen onvergetelijke avonturen gaat beleven
  • Je er echt even tussenuit bent en tijd hebt voor elkaar
  • Het actief, ontzettend leuk én ontspannend is voor iedereen
  • Je eigenlijk nergens aan hoeft te denken
  • Er ook andere kids én ouders zijn en er dus nóg meer gezelligheid is
  • Er een reisleidersteam aanwezig is voor nog meer te gekke (kids)activiteiten