Op-tijd-boeken-service en kortingen op maat?

Maak nu gratis een account aan

Search

  • nl
  • en
Inloggen

VALESCA & JONA, OUDERS VAN LEVI (4)

Bekijk de 1 reizen van Valesca & Jona

“Een vakantie moet vooral makkelijk zijn.” Dat is voor Valesca en Jona belangrijk, nu ze ouders zijn.

Valesca is zelfstandig illustrator, Jona werkt als artdirector bij een reclame bureau. Samen hebben ze zoontje Levi van 4. Het combineren van werk, Levi, tijd voor elkaar, vrienden en familie is soms een behoorlijke puzzel, uiteindelijk lukt het altijd. “Je leert efficiënter te werken; ideeën bedenken onder de douche, schetsen in bed en dan in de studio gelijk tekenen. Maar soms is het extra zwaar, als iemand ziek is bijvoorbeeld, en er toch een deadline gehaald moet worden.”

Overwegend gezond

Valesca en Jona eten bewust afwisselend heel gezond en dan weer wat minder verantwoord. “We maken bijvoorbeeld gezonde groene sapjes en eten wat vaker vegetarisch, maar een andere keer doen we net zo goed lekker makkelijk: worstjes met groenten en aardappels, of een keer een hamburger en friet.”

Anders

Voor de komst van Levi gingen Valesca en Jona het liefst naar verre bestemmingen en ondername culturele dingen. Ook stedentrips waren favoriet. Met Levi erbij is dat veranderd. “Een langere stedentrip is gewoon nog niet echt leuk met hem erbij. Er moet kunnen worden geravot, gerend, gestoeid. Een kleine hotelkamer voor meer dan twee nachten is dus gewoon geen goed idee.”