Op-tijd-boeken-service en kortingen op maat?

Maak nu gratis een account aan

Search

  • nl
  • en
Inloggen

STIJN & BARBARA OUDERS VAN SIMON (6)

Bekijk de 1 reizen van Stijn & Barbara

“Vroeger verre reizen en ’s nachts in de clubs. Nu overdag op het strand met kind.” Stijn en Barbara hebben veel van de wereld gezien, maar zoeken nu vooral naar een plek waar hun zoon Simon (6) het leuk vindt.

 

Barbara is interieurarchitect en werkt o.a. bij Elle Wonen en Tommy Hillfiger. Stijn is naast coach ook DJ en wordt regelmatig gevraagd bij één van de beste restaurants van Ibiza te komen draaien. In ruil voor een appartement, eten en drinken voor het hele gezin. “Een prachtdeal. Zo kunnen we elke dag heerlijk eten, zonder ons zorgen te hoeven maken over de kosten.” Barbara & Stijn hebben samen zoon Simon van zes.

Balans

Barbara en Stijn koken het liefst biologisch, pakjes en zakjes komen er niet in. “Als we het zelf kunnen maken doen we dat. Daarnaast kopen we zo veel mogelijk bij de speciaalzaken en niet in de supermarkt.“ Het zoeken naar de juiste opvoedbalans vinden Stijn en Barbara soms lastig. Streng, lief, consequent, stimulerend, wat is het beste? “De wetenschap dat Simon later vast vindt dat het wel wat beter had gekund maakt het extra spannend. Tot hij zelf kinderen krijgt en merkt dat het echt lastig is.”

Googlen

“We hadden ooit bijna iets geboekt, toen ik toch nog even het web afstruinde op klachten. Bleek dat daar van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat entertainment was met luide muziek en verkleed-avonden. Dat was misschien wel het meest waardevolle rondje Googlen ooit. In een all inclusive resort zul je ons ook niet vinden. Twee weken op dezelfde en elke dag lopend buffet lijkt mij vreselijk.”