Op-tijd-boeken-service en kortingen op maat?

Maak nu gratis een account aan

Search

  • nl
  • en
Inloggen

Rolien en Sander, ouders van Boris (7), Oscar (6) en Nicolaas (4)

Bekijk de 3 reizen van Rolien en Sander

“Vakantie betekent voor ons gezin veel buiten zijn, spelletjes doen en lekker eten en drinken. Als we dan ook nog wat tijd hebben om een boekje te lezen dan zijn we echt helemaal happy”

Bij Rolien en Sander is het in huis lawaaiig, druk en er vliegt altijd wel een bal in het rond. Voor dit drukke jongensgezin dan ook geen vakantiebestemming waar je eerst uren in de auto of het vliegtuig moet zitten. “We blijven dichtbij huis en gaan naar plekken waarvan we zeker weten dat zowel de jongens als wij het naar ons zin hebben!” Vlieland is een plek waar Rolien en Sander de jongens graag mee naartoe nemen. “De rit naar Harlingen is maar kort en op de boot begint de vakantie al.”

Bonaire

Dat was wel vroeger wel anders, zelfs nog toen ze voor het eerst met een kind op vakantie gingen. “Toen Boris net 7 weken oud was, zijn we met hem naar Bonaire geweest. Hij heeft de hele reis geslapen, ideaal!” Voor de kinderen er waren zagen hun vakanties er dan ook iets avontuurlijker uit dan nu. “We hebben bijvoorbeeld een mooie rondreis door Vietnam en door Tanzania gemaakt samen.” Toch staat Bonaire bij Rolien en Sander nog altijd bovenaan de favorietenlijst. “Het weer is altijd super, de strandjes zijn prachtig en het heerlijke rustige Caribische ritme is geweldig. En als je zoals wij van duiken houdt, dan is Bonaire de ideale plek.”

Bergen wasgoed

Het lukt Rolien en Sander goed hun werk te combineren met hun gezinsleven. Sander is partner bij een internationale market maker/tradinghouse en Rolien is mede-eigenaar van Blender Kids Conceptstore & Café. “Het eeuwige gebrek aan slaap, de bergen wasgoed, de zorgen met als consequentie: de grijze haren en rimpels nemen we daarbij maar voor lief. Want daar tegenover staan de verrassende uitspraken, de knuffels, het ‘zien’ ontwikkelen van de jongens en ze daar zo goed mogelijk bij helpen.”