Op-tijd-boeken-service en kortingen op maat?

Maak nu gratis een account aan

Search

  • nl
  • en
Inloggen

Krijg een mooi fotoboek van jouw vakantie

Terug van vakantie met een telefoon vol leuke vakantiekiekjes. De ambitie die je op je ligbedje naast het zwembad nog had om deze keer echt een fotoboek te maken, vervliegt al zodra je thuis de sleutel in het slot steekt. Herkenbaar? Onze oplossing: de My MiniStars app van Beline.

Met de MyMiniStars app verzamel je de mooiste momenten van de vakantie op één veilige plek. Maar dat niet alleen: heel eenvoudig maak je van de foto’s, quotes en milestones een compleet fotoboek. Gewoon vanaf je telefoon.

♡ DIT IS DE DEAL ♡
Stuur je vakantie-adresje naar redactie@mamagoeshere.nl. Als wij jouw tip op Mamagoeshere.nl plaatsen mag je van ons een fotoboek laten maken bij MyMinistars.com.

Houd het simpel

Het handige van de app is dat je je album niet in 1 keer hoeft samen te stellen. Dus wanneer je elke avond even de leukste foto’s van die dag selecteert, heb je aan het eind van je vakantie genoeg momenten verzameld om een fotoboek te bestellen. Zo hou je het klein en simpel en heb jij net als vroeger van elke vakantie een prachtig fotoboek in de kast staan!

Geef een reactie

Reacties